פסטה ברוטב שמנת וגבינות

נשארה פסטה משבת? בואו תוסיפו גבינות ויש לכם מנה נהדרת לארוחה ויש גם גירסה לפשטידה

שתף
הדפסה
פסטה ברוטב שמנת וגבינות
מה צריך

2 כוסות פסטה מוכנה מכל סוג
1 שמנת מתוקה או שמנת לבישול – 250 מ'ל
100 גרם גבינה מלוחה
מלח ופלפל שחור גרוס –  לפי הטעם
שום כתוש – כפית

מה צריך

2 כוסות פסטה מוכנה מכל סוג
1 שמנת מתוקה או שמנת לבישול – 250 מ'ל
100 גרם גבינה מלוחה
מלח ופלפל שחור גרוס –  לפי הטעם
שום כתוש – כפית

פסטה ברוטב שמנת וגבינות

פסטה ברוטב שמנת וגבינות מכינים אחרי שנשארה לנו משבת פסטה בלי כלום. אז מערבבים את הפסטה עם גבינות שנשארו במקרר ויש לנו ארוחה נהדרת, שגם המבוגרים ובמיוחד הילדים יאהבו.

אחרי שבת, כל הילדים יוצאים מהבית עם קופסאות אוכל, לרוקן את המקרר כמובן מהשאריות של המאכלים של שבת. בדרך כלל נשארת פסטה בלי כלום, שהכנתי לילדים. כשאני מציעה להם לקחת הם אומרים "כן, אבל תתני לנו קצת" אז הם לוקחים קצת ולי נשאר קצת, ועם הגבינות שנשארו במקרר משבת, מערבבים הכל ביחד, ויש לנו פסטה ברוטב שמנת וגבינות נהדרת!

כלום עבודה ויופי של מנה לארוחת ערב. אני השתמשתי בשמנת מתוקה כי זה מה שהיה במקרר, אבל אפשר להשתמש בשמנת לבישול כמובן. הטריק הוא לבשל קודם את השמנת עם השום כדי שהשמנת, תיספוג את הטעמים ואחרי זה להוסיף את הפסטה והגבינות.
עם סלט ליד יש לכם ארוחת ערב נהדרת.

 

פסטה ברוטב שמנת וגבינות,מתכון לפסטה עם שמנת וגבינות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לפסטה תמצאו כאן
מתכונים לפסטה

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו5 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מחפשים מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות

פסטה ברוטב שמנת וגבינות

פסטה ברוטב שמנת וגבינות

מה צריך

2 כוסות פסטה מוכנה מכל סוג
1 שמנת מתוקה או שמנת לבישול – 250 מ'ל
100 גרם גבינה מלוחה
מלח ופלפל שחור גרוס –  לפי הטעם
שום כתוש – כפית

איך מכינים

יוצקים למחבת את השמנת המתוקה או שמנת לבישול,
מוסיפים את השום, מערבבים הכל ביחד
מבשלים על אש נמוכה כחמש עד עשר דקות, עד שהשום והשמנת
מבעבעים קלות.
מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים,
מוסיפים את הגבינה המלוחה מגורדת,
מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס,
מערבבים הכל ביחד ומבשלים כחמש דקות
עד שכל הפסטה מלאה בגבינה.
מגישים חם לצלחות.
בתיאבון!!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים