מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
מרציפן בייתי של סבתא גלילה

מרציפן בייתי של סבתא גלילה,מרציפן טבעוני פרווה טעים אש!

שתף
הדפסה
מרציפן בייתי של סבתא גלילה
מה צריך

500 גרם שקדים לא קלויים
5 כפות אבקת סוכר
סוכר וניל
1 כף מים

סוויט טיפ

החישוב הוא:על כל 100 גרם שקדים מוסיפים
כף אבקת סוכר

מה צריך

500 גרם שקדים לא קלויים
5 כפות אבקת סוכר
סוכר וניל
1 כף מים

סוויט טיפ

החישוב הוא:על כל 100 גרם שקדים מוסיפים
כף אבקת סוכר

מרציפן בייתי של סבתא גלילה

מרציפן בייתי של סבתא גלילה מפצח את סוד הכנת המרציפן החלומי!
ארבעה מצרכים (אם כף מים נחשבת מצרך)
חצי שעה עבודה ויש לכם מרציפן מהחלומות,
מרציפן פרווה, מרציפן טבעוני.

את סבתא גלילה אין צורך להציג
כי המתכונים של סבתא גלילה הם שם דבר.
בפעם האחרונה שפירסמתי  את המתכונים של סבתא גלילה,
ביקשה אחת האחייניות שאביא גם את המתכון של המרציפן
כי באמת המרציפן הזה הולך עם המשפחה שנים.
באירועים חגיגיים סבתא גלילה מביאה את המרציפנים הנפלאים שלה.
ובמקרר של סבתא גלילה תמיד תמצאו קופסה עם מרציפנים,
טעם נוסטלגי שתמיד נשאר.
כן, אם שומרים במקרר הם יכולים להישמר אפילו חודשיים.

התקשרתי לסבתא גלילה לבקש מתכון והיא אמרה לי:
"זה בעצם מאד קל, מאד פשוט"
אמרתי לה שמה שקל אצלה לא תמיד קל אצלנו
ואחרי שסיפרה לי על המסלול, הבנתי כמה קל הוא באמת.

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו19 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

מרציפן בייתי של סבתא גלילה

עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח

לעוד מתכונים של סבתא גלילה רק ללחוץ כאן –
המתכונים של סבתא גלילה

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים למייל?
לחצו כאן – מתכונים למייל

מרציפן בייתי של סבתא גלילה

מרציפן בייתי של סבתא גלילה


סוויט טיפ:
החישוב הוא:על כל 100 גרם שקדים מוסיפים
כף אבקת סוכר

מה צריך למרציפן בייתי של סבתא גלילה?

500 גרם שקדים לא קלויים
5 כפות אבקת סוכר
סוכר וניל
1 כף מים

איך מכינים מרציפן בייתי של סבתא גלילה?

שמים את השקדים בקערה
ויוצקים עליהם מים רותחים.
אחרי כרבע שעה מחליפים את המים, שופכים את המים
יוצקים מים רותחים חדשים על השקדים.
משרים את השקדים במים עד שהקליפה נפרדת מהשקד.
עד שאפשר להפריד את הקליפה מהשקדים
שופכים את המים ומקלפים את השקדים.
מייבשים את השקדים,
מעבירים את השקדים ואת הסוכר וניל למעבד מזון
טוחנים את השקדים וסוכר הווניל דק דק
לשקדים הטחונים מוסיפים אבקת סוכר
ומערבבים הכל ביחד.
בשלב הזה אם העיסה לא נדבקת והשקדים לא נדבקים
מוסיפים כף מים, על מנת שהעיסה תהייה דביקה.
מהתערובת, יוצרים כדורים.
סבתא גלילה יוצרת כדורים ובאמצע יוצרת חור קטן.
אפשר לקשט עם פירורי שוקולד או שקד.
המרציפן נשמר במקרר אפילו עד חודשיים.

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?