מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד

עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד עוגיות רוגלך פרווה ואפילו טבעוניות משני מצרכים בלבד

שתף
הדפסה
עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד
מה צריך

1 בצק פיצה של שימרית
כוס ממרח שוקולד

סירופ סוכר למריחה על העוגיות
אבקת סוכר לפיזור על העוגיות

סוויט טיפ

סוויט טיפ:
כמות: כ-30 עוגיות

מה צריך

1 בצק פיצה של שימרית
כוס ממרח שוקולד

סירופ סוכר למריחה על העוגיות
אבקת סוכר לפיזור על העוגיות

סוויט טיפ

סוויט טיפ:
כמות: כ-30 עוגיות

עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד

עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד הן עוגיות שהכנתי ליום העצמאות.
נראה לכם שאשאיר אתכם בלי עוגיות חדשות לחג?? בואו-בואו!
העוגיות שתכינו משני מצרכים, עוגיות פרווה – טבעוניות והיום, כשתשבו בבית עם הילדים יהיה לכם יופי של מה-לעשו, במיוחד שתהנו כלכך מהתוצאות!

הכנתי לכם סרטון כדי שתראו כמה קל להכין אותן.

 

הנכד שלי מאד אוהב עוגיות רוגלך. רציתי להכין לו את העוגיות אבל התעצלתי להכין בצק שמרים.
פתחתי את המקרר והסתכלתי על המוצרים אולי משם תבוא הישועה והיא באה! מול העיניים נח לו מנוחת בוקר נהדרת הבצק פיצה של שימרית.
כבר הרבה זמן אני מפנטזת על להכין אותו עם מתוק והפעם החלטתי שאני עפה עליו. ככה נולדו העוגיות כמו רוגלך טעימותתתתת אש!

שלחתי עם הילד הביתה עוגיות לטעימה קבלתי הודעה "למה???למה שלחת את העוגיות האלה??!!"
וזה הסימן הכי טוב שהעוגיות הצליחו.

באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

 

אז איך מכינים את העוגיות רוגלך הנהדרות האלה?
מרדדים את בצק הפיצה על משטח עבודה, מורחים שוקולד ומקפלים משני הצדדים את הבצק על השוקולד.
מרדדים שוב וחותכים פסים דקים של הבצק.
כל פס של בצק מגלגלים ביד בצורת בורג

עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד
ואת כל פיסת הבצק מסובבים על היד.
ככה מכינים את כל הרוגלך
עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד

אחרי שהעוגיות יוצאות מהתנור,
מורחים עליהן סירופ סוכר לוקחים אחת טועמים ואומרים
אלוהים! איך עוגיות מבצק פיצה הן כאלה טעימות??!!
ישר טועמים עוד אחת להיות בטוחים ובשלישית אומרים כן-כן-כן!

עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
 בואו לחצו27 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן – מתכונים לעוגיות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מחפשים עוד מתכונים טעימים?
בבקשה כל המבחר כאן – מתכונים

עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד

עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד

 


סוויט טיפ:
כמות: כ-30 עוגיות

מה צריך לעוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד?

1 בצק פיצה של שימרית
כוס ממרח שוקולד

סירופ סוכר למריחה על העוגיות
אבקת סוכר לפיזור על העוגיות

לסירופ:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
כמה טיפות לימון
מקל וניל או שקית סוכר וניל

איך מכינים עוגיות שוקולד משני מצרכים בלבד?

פותחים בצק פיצה של שימרית על משטח עבודה.
מרדדים את הבצק שיהיה דק דק.
כדי שיהיה יותר קל ניתן להניח נייר אפייה על הבצק ולרדד.
לאחר שהבצק דק, מורחים את כולו בממרח שוקולד.
עם הנייר מרימים שליש מהבצק ומניחים על ממרח השוקולד
אותו דבר עושים עם הצד השני, מניחים את הבצק על ממרח השוקולד.
יש לנו מלבן של בצק.
עליו מניחים נייר אפייס ומרדדים את הבצק בעדינות שיהיה דק.

עם סכין או גלגלת חותכים פסים דקים של בצק.
כל פיסת בצק מסובבים לצורת בורג ומגלגלים על כף היד לצורת עוגיה.
בסרטון שהכנתי תוכלו לראות בדיוק איך הכנתי את העוגיות.
מניחים בתבנית אפייה את כל העוגיות.
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את התבנית עם העוגיות.
עופים 10-12 דקות עד שרואים שהעוגיות משחימות מעט.
מוציאים ומורחים מעל סירופ סוכר.
נותנים ביס כי אי אפשר להתאפק ואומרים יה אללה! מי היה מאמין שהעוגיה הטעימה הזו מכינים מבצק של פיצה?!
שיהיה חג מתוק אהובות ואהובים!

איך מכינים סירופ סוכר?
שמים בסיר קטן כוס מים, כוס סוכר, כמה טיפות לימון מקל וניל או סוכר וניל
מדליקים את האש ומביאים לרתיחה.
לאחר שהסוכר נמס והמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים לאט לאט
עוד כעשרים דקות עד חצי שעה נותנים לסירופ להיות סמיך.

 

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?