טוסט שוקולד מושחת של מיה הוא אחד הטוסטים המושחתים באמת שאכלתם.
הכל התחיל בימי הקורונה כשהתקשרה אלי פייס-טיים הנכדה האהובה שלי מיה בת התשע והודיעה לי:
"מוּרמוּר, הכנתי סנדויץ עם שוקולד ובואי תראי איך הכנתי"
מי שעדיין לא יודע, מוּרמוּר זה סבתא בשבדית כי החתן שלי שבדי. מהיום הראשון שנכדתי האהובה נולדה דבק בי השם ומאז אני מוּרמוּר.
הילדה שמה את הטלפון מולה וככה הדגימה לי שלב אחרי שלב איך היא מכינה את הסנדויץ. ועכשיו תזרמו איתי.
מדובר בסנדויץ שוקולד שחותכים אותו בצורת עיגול ומטגנים כמו שניצל. בסוף הטיגון מפזרים עליו אבקת סוכר ואוכלים ביס אחרי ביס, כאילו אין קלוריות בעולם. אמרתי לכם תזרמו איתי.
הייתי חייבת להכין גם אבל לנו בבית היה רק לחם דל קלוריות -צחוק רועם ברקע- אז הכנתי עם הלחם הדיאטטי, אמרתי לכם מתכון דל קלוריות או שעוד לא אמרתי?
כמובן ששוקלד למריחה זה הרעיון הבסיסי, אבל בדיוק באותו היום קנה האיש חמאת בוטנים שתחסלת אצלנו גם בכמויות, אז אמרתי למה לא ללכת עם הרעיון עד הסוף? הכנתי סנדויץ גם עם ממרח בוטנים ובננות.

מרוב התלהבות הכנתי אפילו סרטון איך מכינים את השערורייה הנפלאה הזו. בואו תראו את סרטון ההכנה
בעמקי ליבי ידעתי שברגע שהפוסט יפורסם, אנשים יגידו שאני פסיכית ויבקשו גירסה שפויה, אז הכנתי גם כזאת.
סנדויץ אחד לא ציפיתי בפירורי לחם, הכנתי וטיגנתי עם טיפת חמאה על המחבת. וזה למי שחושב שיש קלוריות בעולם.
באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב איך הכנתי את סנדויץ השוקולד השחיתותי של מיה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו28 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים לילדים לחצו כאן
מתכונים לילדים
עוד מתכונים לקינוחים מושחתים תמצאו כאן
מתכונים לקינוחים מושחתים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

טוסט שוקולד מושחת של מיה


מה צריך לטוסט שוקולד מושחת של מיה?
פרוסות לחם לבן או חום – מה שאתם אוהבים
ממרח שוקולד / חמאת בוטנים
בננה חתוכה לפרוסות
1 ביצה טרופה
1 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
איך מכינים טוסט שוקולד מושחת של מיה?
לוקחים שתי פרוסות ומניחים על משטח העבודה
מורחים שוקולד למריחה על שתי הפרוסות וסוגרים לסנדויץ
חותכים עם כוס באמצע עיגול
את קצוות העיגול סוגרים עם האצבעות
טובלים את הסנדויץ בביצה הטרופה
מצפים בפירורי לחם
מחממים שמן בסיר קטן, כשהשמן רותח מכניסים את הסנדויצים לטיגון
מטגנים מצד אחד, הופכים לצד שני
מעבירים לנייר סופג
מפזרים אבקת סוכר ותאמינו לי – אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.
שתהייה לכולנו חג שמח!