עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה

עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה,עוגת גבינה לשבועות

שתף
הדפסה
עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה
מה צריך

לשכבת הבצק
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
50 גרם שקדים טחונים
2 חלמונים  – צהובים בלבד
1 כוס קמח תופח

שכבת הגבינה
500 גרם גבינה 9%
250 מל' שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

מה צריך

לשכבת הבצק
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
50 גרם שקדים טחונים
2 חלמונים  – צהובים בלבד
1 כוס קמח תופח

שכבת הגבינה
500 גרם גבינה 9%
250 מל' שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה

עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה, היא ה-עוגה לשבועות וביננו, אפשר לאכול אותה כל ימות השנה.
שתי עוגות קלאסיות והכי שוות יש לשבועות, יש את העוגה האפויה הקלאסית ויש את הגבינה הפירורים.
כבר הכנתי בעבר עוגת גבינה פירורים ללא גלוטן וללא אפייה בכלל, אבל הגיע הזמן לתת כבוד לעוגת הגבינה עם הפירורים אצלי באתר.

עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות

עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה

את העוגה מכינים בשני שלבים. ראשית מכינים את הבצקים ואחרי זה את המלית. שלא תטעו, העוגה מאד קלה להכנה, עוגה מפנקת בטעם מוס גבינה מושלם. לתחתית הבצק הוספתי שקדים טחונים שמוסיפים טעם לעוגה.
את הבצק מכינים, אופים, חלק נשתמש לתחתית וחלק נפורר מעל. במתכון עצמו נתתי לכם טריקים איך להכין את שכבות הבצק בקלות.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?

תוכלו לראות בלייב את שלבי הכנת העוגה
 בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה

נו-נו, אחותי שמעה שאני מצלמת את העוגה והודיעה לי
שעם כל הכבוד לתמונות היא חייבת לטעום כדי לחוות דעה.
מה שנכון נכון. אז בבקשה, תמונה של העוגה בלי פרוסת העוגה,
כי פרוסת העוגה החסרה נמצאת אצל אחותי,
וברור לכם שהיא חוסלה כבר.
כן, היא נתנה המלצה מצויינת אתם יכולים להיות רגועים.

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן86 – מתכונים לווטצ'אפ

עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה

עוד מתכונים לעוגות גבינה כאן
מתכונים לעוגות גבינה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה

עוגת גבינה פירורים קלאסית קרה

 

 

סוויט טיפ:
תבנית 24
מסביב לתבנית יש לשים שקף בהיר, ככה העוגה תחליק לכם בקלות החוצה.

מה צריך לעוגת גבינה פירורים קלאסית קרה?

לשכבת הבצק
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
50 גרם שקדים טחונים
2 חלמונים  – צהובים בלבד
1 כוס קמח תופח

שכבת הגבינה
500 גרם גבינה 9%
250 מל' שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

איך מכינים את העוגת גבינה פירורים קלאסית קרה?

שלב ראשון – נכין את הבצק.

שמים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר ומערבבים הכל ביחד עד שהבצק נהפך לעיסה אחידה.
הבצק רך ונעים. מחלקים את הבצק לשניים.
כדור בצק ראשון, מרדדים בין שני ניירות אפייה לבצק דק.
מניחים את תחתית תבנית האפייה על הבצק המרודד ומסמנים עיגול בגודל התבנית,
מעבירים את הבצק עם נייר האפייה לתבנית.
את הכדור השני גם מרדדים לבצק דק בין שני ניירות אפייה, שיהיה יותר קל,
אבל אין צורך לעשות עיגול, כי מהכדור השני נפורר את הבצק על העוגה.
אני אפיתי בטורבו את שתי התחתיות ביחד.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה ואת התחתית השנייה כ-20 דקות עד שמשחים.
מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ להתקרר.

מכינים את המלית.
שמים בקערת מיקסר את השמנת להקצפה עם הסוכר, הוניל והקצפת ומקציפים לקצפת בהירה.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים הכל ביחד.
כשהעוגה עם הבצק התקררה, פותחים את התבנית, שמים שקף מסביב וסוגרים שנית את התבנית.
יוצקים את הגבינה על התחתית האפויה.
מכניסים לפריזר. כן כן לפריזר לשלוש-ארבע שעות, כדי שהעוגה תתייצב.
מוציאים מהפריזר, את החלק השני של הבצק מפוררים מעל העוגה.
מכניסים שוב למקרר.
אתם יכולים להכין לפני ולהכניס אותה להקפאה.
כשעה לפני שהאורחים באים, מוציאים את העוגה ומעבירים למקרר.
חג שבועות שמח אהובות ואהובים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים