תבשיל חומוס וחצילים ברוטב עגבניות הוא תבשיל טעים וקל הכנה. אחרי כל מאכלי הגבינה של שבועות, בוא נתחיל את השבוע עם מתכון אוכל טעים וצמחוני.
תבשיל חומוס וחצילים בישלת ברוטב עגבניות, אפשר להוסיף לידו תוספת של אורז או אם תרצו אפילו בשר ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת.
בדרך כלל אני נוהגת להשרות חומוס, לבשל אותו ולהקפיא בשקיות. ככה תמיד יש לי חומוס מוכן במקפיא להכנת תבשילים שהילדים אוהבים.
אצלנו מאד אוהבים את איך מכינים תבשיל חומוס עם בצל .
אם אין לכם חומוס מוכן, גם חומוס מוקפא שקונים בסופר יתאים לתבשיל הזה. חומוס הוא אולי המאכל הכי פופולארי אצלנו ושתדעו לכם שיש בו המון יתרונות בריאותיים. שתדעו שהם עשירים בחלבונים ודלים בשומנים והם מצויינים לחיזוק העצמות.
אצלנו אוהבים מאד חומוס, אני משתגעת על חצילים וככה הכנתי את התבשיל הנהדר הזה.
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן30 – מתכונים לווטצ'אפ
תבשיל קל הכנה עד מאד וטעים!
חשוב מאד להשתמש בחומוס שהושרה ובושל מעט, כי אם לא, תצטרכו יותר משעה לרכך את החומוס.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים מתכונים לסלטים נוספים?
תמצאו כאן – מתכונים לסלטים
מתכונים נוספים לירקות תמצאו כאן
מתכונים לירקות
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
בקבוצת האוכל הטעימה לחצו כאן
אופים ומבשלים עם סוויט
ותודה לציפי ושושי ששלחו תמונה עם המתכון שהכינו
תבשיל חומוס וחצילים ברוטב עגבניות
מה צריך לתבשיל חומוס וחצילים ברוטב עגבניות?
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ לריבועים
1 חציל חתוך ומקולף חתוך לריבועים
2 כוסות חומוס מושרה ומבושל!
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים
2-3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל לפי הטעם
איך מכינים תבשיל חומוס וחצילים ברוטב עגבניות?
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים מספר דקות
כשהבצל משחים מוסיפים את החצילים ומטגנים מספר דקות עד שהם משנים את צבעם.
מוסיפים את החומוס לסיר, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל, שום ומים.
מביאים לרתיחה, לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שהרוטב נספג בתבשיל והחומוס ממש רך.
תוספת נהדרת לכל ארוחה, בתיאבון!