קינוחים אישיים קדאיף וקרם וניל הם קינוחים קלי הכנה שבהחלט עושים את הרושם הראוי.
קינוחים אישיים תמיד גונבים את ההצגה, מה גם שהם קלים להכנה. אני מאד אוהבת קינוחי כוסות, כי אני מכינה כמה טעמים וכל אחד יש לו מנה אישית.
הכנתי בעבר כנאפה חלומי שמכינים במהירות, אולם הכנתי גם גירסה ללא גבינה עם אטריות הקדאיף, ויש גם גירסה פרווה.
להכנת קינוחי הכוסות עם הקדאיף נזדקק לאטריות קדאיף שאותם נאפה תחילה בתנור. לאחר האפייה, מפוררים את האטריות בתוך כוס, מזליפים מוס וניל, מקשטים בגאנש שוקולד ואתם מסודרים.
הכנתי גם סרטון חדש איך מכינים כנאפה ותוכלו לראות איך עובדים עם האטריות.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
תוכלו לראות בלייב איך אני מכינה את קינוחי הכוסות
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
עכשיו תגידו לי אתם איזה אתם בוחרים?
את זה עם העיגול שהקדאיף למטה וצריך להכניס את הכפית עד הסוף או את המרובע עם השוקולד למעלה?
אולי האגול שיש בו גם קרם וגם שוקולד?
ראיתם מהזה נתתי לכם על מה לפנטז בשבת ויש גם תמונה של אלה שחיסלו את הכל!
אפשר להכין את קינוחי הכוסות
בכל מיני דוגמאות של כוסות, אתם יכולים לבחור מה שאתם אוהבים.
אם אתם רוצים להכין את הקינוחים בגירסת פרווה
תחליפו את קרם הוניל עם שמנת צמחית ואתם מסודרים,
את אטריות הקדאיף תאפו עם נטורינה.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו32 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
הנה אחת התמונות שאני אוהבת,
זה מה שקורה בסוף הערב לקינוחי הכוסות.
עוד מתכונים לקינוחי כוסות
תמצאו כאן – מתכונים לקינוחי כוסות
מתכוני פרווה נוספים תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קינוחים אישיים קדאיף וקרם וניל


סוויט טיפ:
הכי חשוב לפורר את האיטריות היטב כדי שיהיה קל לעבוד.
מה צריך לקינוחים אישיים קדאיף וקרם וניל?
400 גרם אטריות קדאיף – נמכר בכל הסופרים באריזה קפואה.
200 גרם חמאה
2 כפות אבקת סוכר
קרם וניל
1 שמנת מתוקה – 250 מל'
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
גירסה פרווה
1 שמנת צמחית
1 אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים קינוחים אישיים קדאיף וקרם וניל?
מפשירים במקרר במשך הלילה את איטריות הקדאיף.
במידה והחלטתם להשתמש במחצית מהכמות תחזירו את היתרה למקפיא.
עם סכין או מספריים חותכים את איטריות הקדאיף ושמים בקערה.
מפוררים את אטריות הקדאיף לבודדים.
מוסיפים את הנטורינה המומסת ואבקת הסוכר לתערובת האטריות.
עם הידיים מערבבים ובינתיים "פותחים" את האטריות שכל החמאה תתערבב היטב.
משמנים תבנית ומעבירים את האטריות לתבנית
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחצי שעה עד ארבעים דקות.
מוציאים ומפוררים את האטריות לתוך כוסיות.
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג וניל ומזליפים בתוך הכוסיות
מעל הקרם מפזרים עוד אטריות קדאיף.
ניתן להוסיף גאנש שוקולד מעל.
אם מכינים בתבנית, יש לחלק את כמות האיטריות לשניים.
חצי לשים בתבנית, למרוח שכבת קרם וניל ולפזר עוד שכבת אטריות קדאיף מעל.
שתהייה שבת מלאה בטוב!