עוגת שוקולד וקוקוס פרווה מקמח כוסמין היא עוגה נהדרת, רכה וטעימה.
בפסח הכנתי עוגת שוקולד עם קוקוס ומעל שלושים אלף איש ביקרו במתכון. הבנתי שקוקוס ושוקולד זו אהבה, אז החלטתי להכין עוגת שוקולד וקוקוס אבל שתהייה גם בריאה וגם טעימה.
לפני המון שנים גרנו בניגריה וזו היתה תקופה שלא היו הרבה מצרכים בחנויות אבל ממתק "באונטי" היה בשפע, הממתק הזה קוקוס עטוף בשוקולד. חייבת להודות שהתמכרתי לממתק. בספניולית יש משפט כזה שאומר "תקני אותי כשאת רואה אותי לא כשאת רוצה אותי" וככה היה כל פעם עם הבאונטי.
הייתי רואה קופסאות באונטי, הייתי קונה כי לכי תדעי מתי תהייה עוד פעם קופסה על המדף. אז כן, שוקולד וקוקוס זו אהבה אם הם הולכים ביחד ובעוגה הזו שילבתי גם קוקוס וגם שוקולד.
עוגה קלה להכנה, אפשר להכין עם קערה ומזלג, מערבבים הכל ביחד ולתבנית לאפייה.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם – האינסטגרם של סוויטדולי

כדי שהעוגה תהייה פרווה השתמשתי בנטורינה,
שזהו תחליף נהדר לחמאה בעוגות שאני מכינה.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

אם אתם רוצים להכין קרטיב פרווה טבעוני ונהדר עם קוקוס בבקשה
קרטיב קוקוס טבעוני בייתי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו22 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגות פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
נכון שיצאה משגעת?!
אם אתם מכינים אל תשכחו לשלוח לי תמונות
או לתייג אותי בפייסבוק
עוגת שוקולד וקוקוס פרווה מקמח כוסמין


מה צריך לעוגת שוקולד וקוקוס פרווה מקמח כוסמין?
3 ביצים
100 גרם נטורינה
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
חצי כוס קקאו
100 גרם קוקוס
1 וחצי כוס קמח כוסמין מלא
לציפוי
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות מים
איך מכינים עוגת שוקולד וקוקוס פרווה מקמח כוסמין?
שמים במיקסר סוכר, נטורינה וביצים ומקציפים הכל ביחד לקצף חזק ויציב.
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים.
מערבבים את הקמח והקקאו ביחד ומוסיפים לתערובת
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים לבלילה אחידה.
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים את העוגה כארבעים עד חמישים דקות.
מוציאים ומקררים.
ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד ומערבבים.
מורחים את העיסה על העוגה ומקשטים בפירורי קוקוס.
תהנו אהובות ואהובים!