מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור

צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה שמכינים בתנור,פריכים וקרנצים

שתף
הדפסה
צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור
צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור

צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור מנה ממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול!

תפוחי אדמה בתנור שלי הן המתכון הכי נצפה באתר, מתכון של לגזור ולשמור עם מאות אלפי צפיות. הוא להיט כי הוא קל להכנה ועכשיו מצאתי גירסה עוד יותר טעימה.

לפני שאתם רצים להכין את הצי'פסים הדקים האלה, כמה הנחיות חשובות.

אין צורך לקלף את תפוחי האדמה אבל לשטוף אותם היטב.
תבחרו תפוחי אדמה טריים, לא כאלה שהיו במגירה כבר שבוע ופורחים לכם נבטים על הקליפה. טריים וקשים.
תפרסו את תפוחי האדמה כמה שיותר דקים. הם נעשים קריספיים וטעימים.
אפשר להשתמש במעבד מזון לפריסה, אני פרסתי עם סכין, השתדלתי כמה שיותר דק.
האמת, יש אצלנו במשפחה כאלה שאוהבים אותם טיפה יותר עבים, יכולים לנסות גם.

תפוחי אדמה לבנים יהיו נהדרים למתכון הזה, גם תפוחי האדמה האדומים מתאימים.

אחרי שפרסתם את תפוחי האדמה, תערבבו אותם עם רוטב השמן.
חלק מרוטב השמן יש למרוח על התבנית ולהניח את פרוסות תפוחי האדמה על התבנית, שכל פרוסה תככב בנפרד על התבנית, זה מה שיגרום לה להיות קריספית ופריכה.

מבטיחה לכם שהתוצאה צ'יפסים דקים ופריכים של תפוחי אדמה.

 

צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור

 

בואו לאינסטגרם לראות את תפוחי האדמה בלייב,
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו26 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

בסרטון שהכנתי בפעם הקודמת תוכלו לראות איך מכינים תפוחי אדמה בתנור, אותו דבר רק בפרוסות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לתפוחי אדמה תמצאו כאן
מתכונים לתפוחי אדמה

צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור

צ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור

 

 

 

מה צריך לצ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור?

כ-10 תפוחי אדמה גודל בינוני פרוסים לפרוסות דקות
חצי כוס שמן זית
כפית בזילקום יבש
כפית אורגנו יבש
רבע כפית מלח
2-3 שיני שום כתושות
עלי טימין – מפזרים מעל

איך מכינים את הצ'יפסים דקים מתפוחי אדמה בתנור?

מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בקערית את השמן ואת כל התבלינים.
שוטפים את תפוחי האדמה היטב, פורסים לפרוסות הכי דקות שאפשר.
מורחים את התבנית עם 2-3 כפות מתערובת השמן
מערבבים את תפוחי האדמה עם כל עיסת השמן.
עושים לתפוחי האדמה מסג' רציני ומפזרים אותם על התבנית כל פרוסה לחוד על התבנית.
מפזרים מעל כמה עלי טימין.
אופים בטורבו. מכניסים התבנית לתנור לחצי שעה ב-200 מעלות,
מעבירים לאפייה תחתית, מורידים ל -160 מעלות עוד כעשר דקות עד שתפוחי האדמה מוכנים.
כשהם יוצאים מהתנור, מבטיחה לכם שהם יעלמו כמה שהם טעימים.

בתאבון!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?