גלידה פרווה ביתיית ללא גלוטן הכנתי אחרי שקבלתי בקשה "תגידי דולי, איך אפשר להכין את הגלידה עם החלב המרוכז אבל שתהייה פרווה?"
אתגרים. זה מה שאני אוהבת. אז כמובן שאי אפשר להשתמש בחלב מרוכז בשום צורה לפרווה, אז ניסיתי את השמנת הצמחית שהיא טיפה ממותקת ותשמעו – יצא פצצה!
אצלי אף אחד לא יהיה מקופח וככה גם לשומרי הכשרות סידרתי גלידה פרווה ביתיית ללא גלוטן מעולה!
הכנתי בתבניות סליקון ויצאו לי גלידוניות משגעות!
אחרי ההקפאה ציפיתי בשוקולד מומס והן ממש גלידוניות קטנות ונהדרות מצופות שוקולד. אני לא הוספתי סוכר לשמנת כי בעיני היא היתה מתוקה מספיק, אבל חלק מהקהל שטעם אמר שלא מספיק מתוק לו. אני ממליצה לכם לטעום בזמן ההכנה ולהחליט אם אתם רוצים להוסיף עוד סוכר.
הוספתי לקצפת הצמחית שוקולד מומס ואתם יכולים להכין במספר טעמים. אחרי ההקפאה השמנת פשוט מצויינת.
עוד מתכוני פרווה תמצאו כאן – מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
.
בפעם הקודמת שאלו אותי איפה קניתי
אז הנה – מצרפת לכם לינק שתוכלו לקנות בכל צורה שתבחרו
תבניות סיליקון לארטיקים
תראו את הגלידוניות היפות והטעימות האלה
עוד מתכונים לקרטיבים וארטיקים כאן
מתכונים לגלידות
עוד מתכונים לילדים תמצאו פה
מתכונים לילדים
תוכלו לראות איך הכנתי בתבניות שונות את הגלידה
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו32 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
גלידה פרווה ביתיית ללא גלוטן


מה צריך לגלידה פרווה ביתיית ללא גלוטן?
1 קופסה שמנת צמחית – 250 מל'
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות מים
אפשר להוסיף 2 כפות אבקת סוכר
מחלקים את בלילת השוקולד לשניים.
חלק משתמשים בתערובת וחלק מצפים את הגלידוניות.
איך מכינים גלידה פרווה בייתית ללא גלוטן?
ממיסים במיקרו את השוקולד עם המים בפולסים קצרים עד לקבלת בלילה אחידה.
מערבבים היטב.
מקציפים את השמנת הצמחית לקצפת תפוחה.
טועמים – אם זה לא מספיק מתוק מוסיפים אבקת סוכר.
מוסיפים את השוקולד המומס ומחלקים לשניים.
חלק מעבירים לתערובת וחלק נשתמש כציפוי.
מערבבים את הקצפת עם השוקולד לתערובת אחידה.
מעבירים את הגלידה לתבניות סיליקון בצורות.
מקפיאים כמה שעות טובות.
מוציאים מההקפאה, טובלים כל גלידונית בשוקולד מומוס ומחזירים להקפאה.
מוציאים אחרי הקפאה ומגישים לאורחים ורואים איך הגלידוניות נעלמות.