פשטידת בשר וירקות על המחבת זוהי פשטידה קלה להכנה.
פשטידת בשר וירקות מכינים ת'כלס מהשאריות שיש במקרר. נשאר לכם בשר מהבולונז של יום שישי? יופי. נשארו ירקות מצ'וקמקים שעוד שנייה מתים? אחלה. בוא נכין מהכל פשטידה מהירה ונהדרת.
אני התאהבתי בלהפוך את החביתה עם המחבת וככה גם החביתה יותר מהירה מאשר עם האפייה. את הפשטידה הכנתי והעלתי לאינסטוש והבקשות למתכון גרמו לי לשבת ולכתוב לכם מתכון.
הכנתי לכם כמובן סרטון כמה קל להכין את הפשטידה הזו ותוכלו לראות הכל כאן.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו לכאן תראו איך אני הופכת את הפשטידה על המחבת – האינסטגרם של סוויטדולי
קל מאד להכין את הפשטידה ואני העדפתי להכין אותה על מחבת לקיצור זמנים, בהחלט אפשר את אותו המתכון לאפות.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו26 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
שאלו אותי באיזה גודל מחבת כדאי להכין את הפשטידה
שלא תהייה דקה מדי אז בבקשה
צילמתי לכם מחבת בקוטר 25 ס"מ
שיהיה מושלם לכמות הפשטידה שהצעתי.
אני הכנתי פעמיים את הפשטידה בגודל הזה.
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לתפוחי אדמה תמצאו כאן
מתכונים לתפוחי אדמה
פשטידת בשר וירקות על המחבת
מה צריך לפשטידת בשר וירקות על המחבת?
2 כוסות מלאות בירקות מגורדים
קישואים,תפוחי אדמה, גזר – מה שאתם אוהבים
1 כוס בשר טחון מוכן
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כוס קמח
מעט שמן לטיגון
איך מכינים את הפשטידת בשר וירקות על המחבת?
שמים בקערה את הירקות הטחונים או המגורדים והבשר
מוסיפים ביצה ומערבבים
מוסיפים תבלינים את המלח והפלפל ומערבבים.
מוסיפים קמח ומערבבים הכל ביחד.
מחממים מחבת עם מעט שמן, כשהמחבת חם,
מעבירים את הבלילה למחבת. מבשלים על אש נמוכה כעשר דקות,
מזיזים מדי פעם את המחבת שהחביתה לא תידבק.
כדי להפוך את החביתה, לוקחים צלחת,
מניחים על המחבת מלמעלה אומרים שלוש ארבע והופכים את החביתה על הצלחת.
מחליקים את החביתה בחזרה למחבת ומבשלים עוד מספר דקות עד שהחביתה מוכנה.
ארוחת הערב שלכם תהייה נהדרת!
גירסת אפייה:
לשמן תבנית, להעביר לתנור
ולתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
ואופים כחמישים דקות עד שהיא מוכנה.
בתיאבון אהובות ואהובים!