תבשיל ירקות עם חומוס

תבשיל ירקות עם חומוס מנה צמחונית/טבעונית נהדרת

שתף
הדפסה
תבשיל ירקות עם חומוס
תבשיל ירקות עם חומוס

תבשיל ירקות עם חומוס הכנתי כי הייתי גם אמא טובה וגם חמה טובה, כן-כן הצליח לי להיות שניהם ביחד באותו תבשיל.
כלתי מאד אוהבת גיבץ' אז הכנתי לה גיבץ', בעודי מכינה את הגיבץ', התקשרה הילדה ושאלה, אימוש, איך מכינים תבשיל חומוס עם בצל?

אם אומרים לך אימוש, זו מלכודת כי זה לא אמא! בטון מאיים, זה אימוש מתחנף כזה. מלכודת!
אם אמרה אימוש וגם שאלה איך מכינים, מתבקש שאגיד בנונשלנט, יותר קל לי להכין לך מאשר להסביר, כי אפילו שיש מתכון באתר, היא תלך לשם?!

אז בעודי מכינה את החומוס עם הבצל, חשבתי בליבי, למה לא לערבב בין השניים?
ובאמת התבשיל נחל הצלחה והיה טעים מאד. אני הוספתי גם כוס אפונה לתבשיל. את החומוס יש להוסיף אחרי שהשרתם במים, אפשר להשתמש בחומוס קפוא.

אפשר להחליף את החומוס עם בורגול וגם יהיה מאד מוצלח.

מזכירה לכם שמבצע הקופסאות עדיין נמשך לאור ההיענות הנהדרת שלכם ואת כל הפרטים תמצאו כאן – מוצרים למטבח למכירה מהדיל היומי

 

 

עוד מתכונים טעימים עם חומוס תמצאו כאן
מתכונים עם חומוס

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו28 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

תבשיל ירקות עם חומוס

 

באינסטגרם שלי היום לא תראו אותי מכינה תבשיל ירקות עם חומוס,
אבל כן תראו אותי מכינה לביבות תפוחי אדמה בטטה ובצל – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לירקות נהדרים תמצאו כאן
מתכונים לירקות

תבשיל ירקות עם חומוס

תבשיל ירקות עם חומוס

 

 

מה צריך לתבשיל ירקות עם חומוס?

1 בצל קצוץ לריבועים
2-3 כפות שמן
1 חציל חתוך לריבועים
3 קישואים בינונים חתוכים לריבועים
2 גזרים חתוכים לריבועים
1 כוס אפונה – אני השתמשתי בקפואה
1 כוס חומוס מושרה ומבושל – אפשר קפוא
2 עלי סלרי
2-3 שיני שום חתוכים לפרוסות
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים

איך מכינים את התבשיל ירקות עם חומוס?

שמים בסיר את השמן והבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את החצילים ומטגנים קלות.
מוסיפים את הקישואים והגזר לסיר ומאדים הכל ביחד מספר דקות.
מוסיפים אפונה וחומוס לתבשיל.
מוסיפים את המים, רסק העגבניות, שיני השום ומוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
מביאים לרתיחה.
לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה לאט-לאט כמעט שעה עד שכל הירקות רכים לגמרי.

בתיאבון!

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים