שבלולי פיצה מהירים ונחטפים מכינים מארבעה מצרכים בלבד. ארוחת הערב המועדפת על הילדים וביננו ארוחת ערב הכייפית של הילדים.
שבלולי פיצה מכינים במהירות ואם תכינו עם הילדים בכלל תהייה חגיגה. ארבעה מצרכים בלבד ויש לכם שבלולי פיצה מהחלומות. אני הוספתי קצת עירית קצוצה, אתם יכולים להוסיף פרוסות זיתים, הסיבוב הראשון נעלם כלא היה, בסיבוב השני הכנתי בלי רק עם גבינה חוסל גם.
תראו איזה משגעים יצאו מהתנור.
הטריק ההיסטרי והשווה ביותר בהכנת השבלולי פיצה האלה,
לא צריך התפחה, לא צריך לחכות,
מוציאים מהמקרר בצק פיצה של שימרית ואתם מסודרים.
פותחים את הבצק,
מורחים רוטב עגבניות,
ואם קל אז עד הסוף – אני מרחתי קטשופ, הילדים מתים על זה.
אתם רוצים לעבוד להכין רוטב עגבניות משובח?
לכו על זה מילה לא אגיד לכם, להפך, אגיד לכם שאתם אלופים.
מרחתם את הרוטב? יופי
מפזרים גבינה צהובה, לתנור
ויש לכם שבלולי פיצה מעולים!
אני הוספתי עירית קצוצה,
אתם יכולים להוסיף זיתים, מה שאתם אוהבים.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו תראו בסטורי
איך הכנתי את שבלולי הפיצה בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו32 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים נהדרים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
בקבוצת הפייסבוק שמתי לכם דוגמא איך הכנתי את השבלולים
https://www.facebook.com/572511746158055/videos/3180893581986512/
שבלולי פיצה מהירים ונחטפים
מה צריך
1 בצק פיצה של שימרית
2 כפות קטשופ
6 פרוסות מרובעות של גבינה צהובה
כף עירית קצוצה – לא חייבים
איך מכינים
מוציאים מהמקרר את בצק הפיצה ומשטחים על הנייר.
מורחים את בצק הפיצה עם הרוטב.
מפזרים את הגבינה הצהובה על גבי הבצק
מפזרים עירית קצוצה לטעם – לא חייבים, אפשר פרוסות זיתים
מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה.
פורסים פרוסות מהבצק ומשאירים על נייר האפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואופים כעשרים דקות עד שהשבלולים מזהיבים.
שבלולי פיצה טעימים שילדים מחסלים במהירות.
שבלולי פיצה מהירים ונחטפים
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה של שימרית
- 2 כפות קטשופ
- 6 פרוסות גבינה צהובה
- 1 כף עירית קצוצה
Instructions
- מוציאים מהמקרר את בצק הפיצה ומשטחים על הנייר.
- מורחים את בצק הפיצה עם הרוטב.
- מפזרים את הגבינה הצהובה על גבי הבצק
- מפזרים עירית קצוצה לטעם - לא חייבים, אפשר פרוסות זיתים
- מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה.
- פורסים פרוסות מהבצק ומשאירים על נייר האפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות ואופים כעשרים דקות עד שהשבלולים מזהיבים.
- נהדרים ונחטפים.