לחמניות לבית הספר פרווה רכות יהיו מושלמות לכריכים.
סוף סוף חוזרים סימנים שהקיץ נגמר וחוזרים לשיגרה. הקיץ הזה היה ארוך ומתיש ואני לא צריכה לספר לכם כמה. היה חם, מתיש, קורונה, אצלי לפחות לא קיץ שיזכר לטובה אין ספק. אבל! ראש השנה בפתח, הילדים חוזרים למסגרות, אולי נחזור לשיגרה מבורכת וטובה יותר.
לכבוד החזרה לבית הספר ולגנים, בואו נכין לחמניות רכות, נהדרות, פרווה, שמתאימות לכריכים.
אין כמו לחמניות טריות לתת לילדים לבית הספר או לגן. ממש לא קשה להכין את הלחמניות ובקיץ הזה הנכדים שלי נעשו מומחים לבצק שמרים. הם לשים את הבצק בכזו שימחה ומיה אף הכינה לחמניות עם שוקולד.
אני הכנתי לכם לחמניות, חלקן עגולות, חלקו ארוכות, לחמניות רכות, אווריריות נהדרות לכריכים. תוכלו להכין את הלחמניות, אפשר בהחלט להקפיא.
מחצי קילו קמח הכנתי כעשר לחמניות ואם תכינו את הלחמניות יותר קטנות, יהיו לכם אף יותר.
הכנתי לכם סרטון איך מכינים את הלחמניות, שלב אחרי שלב, ותוכלו לראות אותו כאן
במיוחד בימים החמים האלה קל קל להכין את הלחמניות כי תוך שעה וחצי הבצק תופח ואפשר להכין את הלחמניות.
את הלחמניות הכנתי עם נטורינה על מנת שהלחמניות יהיו פרווה.
נטורינה זהו תחליף לחמאה או מרגרינה על בסיס צמחי
והנטורינה נהדרת למאכלי פרווה או לטבעונים.
תוכלו לראות שחלק מהלחמניות הכנתי ארוכות וחלק הכנתי עגולות,
כל אחד מה שהוא אוהב.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו תראו בסטורי ובהיילייטס
את הלחמניות בלייב בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אפשר לפזר כמובן שומשום או פרג או מה שאוהבים על הלחמניות,
אני לא פיזרתי כי הנכדה שלי לא אוהבת שומשום אז השארתי אותן בלי קישוטים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו32 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מחפשים לחמניות מקמח כוסמין
בבקשה – לחמניות ביתיות מקמח כוסמין
עוד מתכונים נהדרים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
הכי כיף לחמניה עם ריבה(:
לחמניות לבית הספר פרווה רכות
לחמניות לבית הספר פרווה רכות
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח לבן
- 25 גרם שמרים טריים
- 100 גרם נטורינה
- 1 ביצה
- 1 כף סוכר
- 1 כף מלח
- 1 כוס מים פושרים
- 1 ביצה טרופה למרוח על הלחמניות
- רבע כוס שומשום לפיזור על הלחמניות
Instructions
- בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים ביצה, נטורינה ונותנים למיקסר לעבוד דקה
- מוסיפים את המלח, מוסיפים את המים והמיקסר עובד.ץ
- ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה כעשר דקות עד שהבצק נתלה על הוו לישה.
- מוציאים את הבצק מהמיקסר
- משמנים קערה עם מעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה
- מכסים את הקערה עם ניילון ונותנים לו לתפוח כשעה וחצי שעתיים עד שמכפיל את נפחו.
- לאחר התפחה ראשונה לשים את הבצק שוב להוצאת האוויר
- חותכים את הבצק לעשרה חלקים שווים
- מכסים את הבצק ומתחילים להכין את הלחמניות
- לשים את הבצק ומכדררים לכדור עגול. שהלחמניה תהייה חלקה
- מכינים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים את הלחמניה לתבנית.
- אם אתם מעוניינים בלחמניות ארוכות, יש לרדד את הבצק שיהיה דק ולגלגל אותו לרולדה ארוכה
- יש לגלגל את הלחמניה ולהעביר לתבנית אפייה
- לאחר שהכנו את כל הלחמניות, מורחים ביצה טרופה על הלחמניות
- מפזרים שומשום ונותנים ללחמניות עוד שעה של התפחה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כעשרים דקות.
- הן רכות, הן אווריריות, הן נהדרות!