מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
קסטה גלידה בייתית שוקו וניל

קסטה גלידה בייתית שוקו וניל קלה להכנה בשני טעמים

שתף
הדפסה
קסטה גלידה בייתית שוקו וניל
מה צריך

2 שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסה חלב מרוכז
100 גרם שוקולד מריר
24 ביסקוויטים
גאנש
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

סוויט טיפ

לגירסת פרווה
במקום שמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית
במקום חלב מרוכז שמים חצי כוס סוכר

תבנית 20/20

מה צריך

2 שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסה חלב מרוכז
100 גרם שוקולד מריר
24 ביסקוויטים
גאנש
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

סוויט טיפ

לגירסת פרווה
במקום שמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית
במקום חלב מרוכז שמים חצי כוס סוכר

תבנית 20/20

קסטה גלידה בייתית שוקו וניל

קסטה גלידה בייתית שוקו וניל היא קסטה בייתית בטעם של פעם, נוסטלגית לחלוטין, שמכינים לבד בבית ונהנים כל כך.

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם  – תוכלו לראות איך הכנתי את הקסטה
האינסטגרם של סוויטדולי 

לפני שמתחילים להכין את הקסטה אני ממליצה לרפד את התבנית בנייר אפייה.
זה יעזור לכם אחרי ההקפאה להוציא את הגלידה מהתבנית.
תסדרו את הביסקוויטים והכי חשוב – תזכרו את הצורה ששמתם את הביסקוויטים
כדי שבשכבה מעל הביסקוויט יהיה בדיוק באותו מקום
ותוכלו לחתוך ריבועים מושלמים של קסטה.

קסטה גלידה בייתית נוסטלגית

מכינים את שכבות הוניל והשוקולד
ומכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת
ומכניסים למקפיא ללילה.
קסטה גלידה בייתית שוקו וניל

אפשר כמובן לאכול את זה רק ככה
אבל אני טבלתי כל ביסקוויט בגאנש שוקולד
מה שהשביח את טעם הקסטה.

—————————————————————

מחפשים תבנית מושלמת להכנת קסטה?
בבקשה בואו לבחור את התבנית הרצויה

רק ללחוץ – סוויט דולי בדיל היומי

——————————————————————————

קסטה גלידה בייתית שוקו וניל

 

עוד מתכונים לקרטיבים וארטיקים כאן
מתכונים לגלידות

רוצים לקבל מתכונים  כל יום לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו48 כאן  מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

קסטה גלידה בייתית שוקו וניל

קסטה גלידה בייתית שוקו וניל

 

 

 

מה צריך לקסטה גלידה בייתית שוקו וניל?

2 שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסה חלב מרוכז
100 גרם שוקולד מריר
24 ביסקוויטים
גאנש
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

איך מכינים את הקסטה גלידה בייתית שוקו וניל?

ראשית, שמים נייר אפייה על התבנית כדי שנוכל לשלוף את הגלידה בתום ההכנה.
מכינים את הגאנש שוקולד –
שמים במיקרו שמנת מתוקה עם שוקולד וממיסים בפולסים קצרים.
מערבבים למשחה אחידה ושחורה.

בקערת מיקסר מקציפים את הקצפת שתהיה יציבה.
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד שני סיבובים.
בשלב הזה יש לנו קצפת נפלאה.
תחלקו אותה לשתי קערות.
קערה אחת משאירים עם קצפת לבנה, גלידה וניל.
בקערה השנייה מוסיפים כחצי כוס שוקולד מומס ומערבבים הכל ביחד, גלידה שוקולד.
מפזרים על התבנית 12 ביסקויטים בצורה שווה.
יוצקים לתבנית את הגלידה וניל.
יוצקים את הגלידה שוקולד ומערבבים בעדינות.
מסדרים מעל את הביסקוויטים בדיוק באותה צורה כמו בתחתית.
מכניסים להקפאה של לילה.
אחרי לילה, מוציאים מהתבנית, חותכים לריבועים ומצפים את הריבועים עם השוקולד הנותר.
שמים במקפיא ומוציאים כל פעם קסטה ונהנים מכל ביס!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?