תפוחי אדמה פרוסות דקות אפויות בתנור הן הפשטידה הנהדרת שתכינו בחנוכה, כי בחנוכה אנחנו לא מפסיקים לארח וככה יהיה לכם מה להכין.
במקום לטקס תפוחי אדמה או לביבות תפוחי אדמה, בואו תכינו פשטידת תפוחי אדמה שעשויה מפרוסות דקות-דקות-דקות של תפוחי אדמה. ממש דפדופי תפוחי אדמה.
הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות איך בדיוק הכנתי
לפני שנים בשעה טובה ומוצלחת, אחותי קבלה הצעת נישואין התחתנה והביאה לנו למשפחה בחור אשכנזי, ולא סתם אשכנזי, יקה. מה אוכלים יקים אשכנזים? תפוחי אדמה.
אחותי שבאה מבית ספרדי לא הכירה תוספת שקוראים לה תפוחי אדמה ליד האוכל. יום אחד הגישה לו אורז עם אפונה, יום אחר קציצות עם אורז והבחור שאל:"מה, אין תפוחי אדמה היום?"
גם כשהיתה מגישה ארוחה מזרחית שאל: "אין תפוחי אדמה ליד?"
אז בבקשה עכשיו יש. פשטידת תפוחי אדמה נהדרת.
בואו תראו איך הכנתי באינסטגרם שלי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות
הכנתי פשטידת תפוחי אדמה עם פרוסות שקופות של תפוחי אדמה
הכנתי ותוכלו לראות בסרטון
עם המגרדת הנהדרת
והשגתי לנו את ה-מבצע!
99 ש"ח כולל משלוח
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תפוחי אדמה פרוסות דקות אפויות בתנור
מה צריך בשביל התפוחי אדמה פרוסות דקות אפויות בתנור?
5 תפוחי אדמה
4-5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
2 שיני שום מעוכות
איך מכינים התפוחי אדמה פרוסות דקות אפויות בתנור?
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות עד שקופות
מערבבים את פרוסות תפוחי האדמה עם כל התבלינים
משמנים תבנית ומסדרים את תפוחי האדמה צמודים אחד לשני
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כשעה. בהתחלה אפשר לכסות את התבנית ,
שעה אחרונה תשאירו פתוח.
מוציאים חם לשולחן ורואים איך זה נטרף!
בתיאבון אהובות ואהובים.