עוגיות מזרחיות עבאדי פרווה, הן עוגיות שמכינים בקערה אחת. עוגיות מזרחיות ללא ביצים. קערה אחת שמערבבים הכל ביחד ויש לכם עוגיות מזרחיות נהדרות.
העוגיות הן עוגיות ללא ביצים, אחרי שהכנתי מרחתי ביצה טרופה וטבלתי בשומשום. אם אתם רוצים גירסה טבעונית, תמרחו מעט מים על הבצק ותטבלו בשומשום.
מאז שהגיעה הקורונה לעולם אסרו עלינו את המגע הישיר אבל אנחנו ממציאים לנו פטנטים.
זה היה בסגר הראשון שהיתה לי יומולדת והילדים הפתיעו אותי על המדרגות, כי לא רצו להיכנס הביתה. הנכד הקטן רץ אלי כולו התרגשות אחרי שלא התראינו, אבל קריאת האזהרה של אמא שלו עצרה אותו.
אמרתי לה "אל תדאגי יהיה בסדר, אני אחבק אותו מהגב" הפכתי את הילד עם הגב אלי ונישקתי אותו בגב, בכתפיים
"היא מנשקת אותי בגב" צחק הילד
וככה נולד לו המושג "חיבוק גב" אצלנו. מנשקת את הילדים בשרוולים, בגב, מחבקת אותם כשהגב שלהם אלי, כי מי החמצן שלנו אם לא הילדים או הנכדים?!
אז את העוגיות המזרחיות, שהם כמו עוגיות עבאדי פרווה, לא צריך לחבק חיבוק גב.
מחזיקים אותם ביד בהנאה מלאה עם הקפה או עם התה.
והשבוע אכלתי אותם עם גבינה לבנה, בהנאה מלאה, אז כן אפשר לא רק עם הקפה או התה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
את העוגיות הכנתי עם נטורינה,
תחליף לחמאה על בסיס צמחי
נהדרת לעוגיות ולמתכוני פרווה ולטבעונים.
להכין את העוגיות האלה, הכי קל בעולם.
שמים את כל המצרכים בקערה אחת,
מערבבים הכל ביחד.
מחלקים את הבצק לרולדה ארוכה.
חותכים לחתיכות ומגלגלים לשרוך ארוך.
פשוט פשוט וקל.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 59 – מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
אם אתם מחפשים מערוך שלא נדבק
שאפשר להכניס למדיח, עם ידיות מעץ
מצאתי בשבילכם את המערוך המושלם!
רוצים לראות איך אני מכינה את כל המתכונים?
כל סרטוני האוכל במקום אחד
רק ללחוץ כאן – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים להנות ממבחר של סלטים?
הספר הדיגיטלי שלי מחכה לכם כאן
סלטים – הספר הדיגיטלי
עוד המון מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגיות מזרחיות עבאדי פרווה
עוגיות מזרחיות עבאדי פרווה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- חצי כוס שמן
- 200 גרם נטורינה
- חצי כוס מים
לציפוי
- 1 ביצה
- 100 גרם שומשום
- 1 וחצי כפית מלח
Instructions
- שמים את המצרכים היבשים בקערה
- מוסיפים את השמן והנטורינה ומערבבים
- מוסיפים מים ומעבדים הכל לבצק אחיד
- את הבצק מגלגלים לרולדה ארוכה
- חותכים מהרולדה חתיכות בצק
- כל חתיכה מגלגלים לשרוך ארוך
- סוגרים לעיגול
- מורחים ביצה טרופה וטובלים בשומשום
- מניחים בתבנית אפייה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כשלושים עד ארבעים דקות עד שהן משחימות
- כשהן יוצאות מהתנור לא צריך לחכות. אפשר לטעום ישר!