עוגת תפוחים על מחבת היא העוגה שאתם תעופו עליה!
הסגר הזה גורם לי להיות כל הזמן במטבח ושאלוהים יעזור לי, שאחרי הסגר הזה אני אצטרך אולי להרחיב את הדלתות, אבל קר בחוץ, לא נותנים לנו לנסוע לראות ילדים ונכדים ומתוקים זה הכי סוג של נחמה.
בשביל עוגת תפוחים על מחבת לא צריך הרבה. תפוח אחד, ביצה אחת, עשר דקות הכנה, רבע שעה על הגז ובום! יש לכם עוגת תפוחים חמה מהחלומות ונראה אתכם לא רצים עכשיו להכין.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
כמובן שהכנתי לכם סרטון הכנה של חמש דקות שתראו איך בדיוק הכנתי את העוגה הנהדרת הזאת.
הטריק של העוגה ההיסטרית הזו, זו קלות ההכנה שלה.
לוקחים מחבת, מפזרים עליו סוכר, מפזרים עיגולי תפוחים ומשאירים על המחבת.
מכינים בלילה עם קערה ומזלג ויוצקים על התפוחים.
מדליקים גז, אש נמוכה, שמים את התבנית ונותנים לעוגה להתבשל. אחרי עשר דקות-רבע שעה בודקים שלמטה העוגה מוכנה, לוקחים צלחת, הופ! הופכים ומחזירים למחבת.
עוד חמש-עשר דקות וזהוווווווווו! העוגה מוכנה.

מורידים מהאש, מפזרים אבקת סוכר או למושחתים בינינו אפשר ליצוק מייפל ומתחילים ליישר.
אמא'לה ואבא'לה וסבתא'לה וסבא'לה עוגת תפוחים חמה ונהדרת!
כדי שיהיה לכם קל להכין עיגולי תפוחים
הישגתי לכם את הסלייסר בדיל בלעדי
כולל משלוח!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 69 – מתכונים לווטצא'פ
רוצים לראות איך אני מכינה את כל המתכונים?
כל סרטוני האוכל במקום אחד
רק ללחוץ כאן – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים להנות ממבחר של סלטים?
הספר הדיגיטלי שלי מחכה לכם כאן
סלטים – הספר הדיגיטלי
עוד המון מתכונים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות בחושות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אני כבר מחכה לתמונות שלכם!!

עוגת תפוחים על מחבת
עוגת תפוחים על מחבת
סוויט דוליIngredients
- 1 כף חמאה
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 1 תפוח
- 1 ביצה
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- רבע כוס שמן
- 1 כוס חלב
- 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה
Instructions
- מורחים את המחבת עם החמאה
- מפזרים על המחבת סוכר חום וקינמון
- מקלפים את התפוח, חותכים לעיגולים ומוציאים את הליבה
- מניחים את פלחי התפוח על שכבת הסוכר
- טובלים את התפוחים משני הצדדים
- מסדרים את התפוחים בתוך התבנית
- עוברים להכנת הבלילה
- שמים בקערה ביצה סוכר וסוכר וניל ומערבבים
- מוסיפים שמן מערבבים
- מוסיפים את החלב ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
- נותנים לבלילה לעמוד כחמש דקות בצד
- יוצקים את הבלילה על התפוחים ומעבירים לגז
- על אש נמוכה מבשלים את העוגה עם מכסה
- אחרי כעשר דקות רבע שעה בודקים שהתחתית חומה
- מורידים מהאש, שמים צלחת מעל והופכים את העוגה
- השכבה התחתונה חומה
- מחזירים את העוגה למחבת ומבשלים עוד כחמש דקות
- מורידים מהאדש, מפזרים אבקת סוכר או שלא
- ומתחילים ליישר את העוגה פרוסה אחרי פרוסה!
- ואלוהי הקלוריות לא רואים כלום!