מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
סלט פלפלים קלויים בתנור

סלט פלפלים קלויים בתנור שמתאים כתוספת לכל ארוחה

שתף
הדפסה
סלט פלפלים קלויים בתנור
מה צריך

5-6 פלפלים בצבעים שונים
מלח
3 כפות שמן זית
3-4 כפות לימון סחוט
פרוסות שום
כף חומץ

מה צריך

5-6 פלפלים בצבעים שונים
מלח
3 כפות שמן זית
3-4 כפות לימון סחוט
פרוסות שום
כף חומץ

סלט פלפלים קלויים בתנור

סלט פלפלים קלויים בתנור הכנתי אחרי שנשארו לי המון פלפלים אדומים וצהובים במקרר.

שבוע שעבר הייתי נורא חולה עם הגרון, לא-לא קורונה ואחרי שיש לי בעיות עם הגרון אני מחפשת ויטמין סי שיעזור לי להתחזק.

מסתבר שבפלפלים יש יותר ויטמין סי מבתפוזים.

בפלפל אדום יש 230 מ"ג ויטמין C – פי ארבעה מתפוז למשל, ופי שניים מהפלפל הצהוב או הירוק. הפלפל הזה מככב גם בכמות הוויטמין A שבו – נוגד חמצון חשוב בהגנה על המערכת החיסונית.

גם בפלפל הצהובה יש כמות גדולה של ויטמין סי. החוקרים מציינים כי בפלפל צהוב, לדעתם, יש את הכמות הגדולה ביותר של חומרים בעלי ערך.

אז כשמצאתי את הפלפל האדום והצהוב במקרר, ידעתי שאם לא אעשה משהו איתם, הם יזרק לפח ולכן הלכתי על סלט פלפלים קלויים בתנור.

בואו תראו איך הכנתי באינסטגרם שלי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

מתכון לסלט פלפלים קלויים בתחמיץ

מבצע הסלייסר נמשך.
הישגתי לכם את הסלייסר בדיל בלעדי
כולל משלוח!

מכשיר להכנת מגוון צורות של חיתוך ירקות או פירות - ספירלה, רצועות דקות, פרוסות וסלילים
139 ₪

קל קל להכין את הסלט. שוטפים פלפלים, פורסים לפרוסות ושמים בתבנית בתנור.
מוציאים, מתבלים ויש לנו סלט נהדר.

הכיף הגדול, סלט הפלפלים הקלויים מתאים כתוספת לכל ארוחה. הוא נשמר מעל לשבוע במקרר ואתם תהנו ממנו מאד.

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן70 – מתכונים לווטצאפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים

אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

סלט פלפלים קלויים בתנור

סלט פלפלים קלויים בתנור

 

מה צריך בשביל סלט פלפלים קלויים בתנור?

5-6 פלפלים בצבעים שונים
מלח
3 כפות שמן זית
3-4 כפות לימון סחוט
שום קצוץ
כף חומץ

איך מכינים פלפלים בתחמיץ?

מקלפים את הפלפלים, פורסים לפרוסות רחבות.
משמנים תבנית ומפזרים את פרוסות הפלפלים מעל
בתנור שחומם מראש ל -180 מעלות
אופים כארבעים דקות עד שהפלפלים נעשים רכים.
מוציאים, מקררים ושמים בקערה.
מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל, לימון, חומץ ושום ומערבבים.
שמים בקופסה ונותנים לטעמים להיספג כמה שעות.
שומרים בקופסה סגורה במקרר מעל שבוע ימים
ולא מפסיקים לאכול!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?