מתכון לכדורי שניצל פריכים ונהדרים הכינה אחותי בארוחת שישי וכמו שהגיעו לשולחן נעלמו.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
בסופהשבוע, בקהילת האוכל הנהדרת שלנו שאתם מוזמנים אליה כמובן – אופים ומבשלים עם סוויט דולי –
אני בדרך כלל מבקשת מהאנשים שישתפו מה הכינו בשבת ויש שם המון רעיונות נהדרים להכנה.
בסופהשבוע הזה, אחותי שיתפה את התמונה של כדורי השניצל ומיד הגיעו בקשות למתכון

גם אני התקשרתי אליה וביקשתי מתכון ורצתי להכין
הכנתי ושלחתי לילדה.
בערב הגיעה שיחת הוידאו עם הילדים שזוללים את הכדורים.
"אימוש, אדם אכל איזה 7 כדורים"
וגם הקטנציק בין השנה אכל בהנאה מלאה.
אז כן, הטריק הוא להכין את הכדורים קטנים
וככה הם מחסלים אותם.

חייבת להודות שצילמתי אותם
אבל היא הודיעה לי שאם תהייה קצה של תמונה
זה יהיה הסוף שלי – אז תצטרכו להאמין לי
או לבוא לאינסטוש ושם תראו קצת תמונות.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו73 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
רוצים גם להגיש את כדורי השניצל
בסלסלות יפות? בבקשה


מתכון לכדורי שניצל פריכים ונהדרים

מה צריך בשביל כדורי שניצל?
500 גרם חזה עוף טחון
1 ביצה
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה דק דק
1 שן שום כתושה
רבע כפית מוסקט טחון – אחותי שמה לא חייבים
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור או מלח ופלפל לפי הטעם
שמן – לטיגון
לציפוי
1 ביצה טרופה
פרורי לחם – הרבה
כף שומשום
מערבבים את פרורי הלחם עם השומשום
איך מכינים מתכון לכדורי שניצל פריכים ונהדרים?
מערבבים את החזה עוף הטחון עם הביצה, הפטרוזיליה המלח והפלפל לעיסה אחידה.
לערבב היטב, הבלילה נשארת רכה זה בסדר.
מעבירים לקירור במקרר לחצי שעה.
מוציאים, יוצרים כדורים ממש קטנים, יותר קטנים מכדור פינג פונג.
מגלגלים בביצה ואחרכך מגלגלים בפירורי לחם.
מחממים סיר עם שמן חם מאד ומעבירים לטיגון.
מטגנים על אש בינונית שהכדורים לא ישרפו וכדי שלא יתייבשו.
לאחר הטיגון מעבירים לנייר סופג.
מגישים חם ורואים איך הם נעלמים במהירות.