פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן

פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן קלת הכנה וטעימה

שתף
הדפסה
פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן
מה צריך

3 כוסות – כרובית טחונה דק דק
2 כפות גבינה
1 ביצה
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

רוטב עגבניות

1 כוס גבינה צהובה מגורדת
תוספות: עגבניות, זיתים,פטריות, בצל

מה צריך

3 כוסות – כרובית טחונה דק דק
2 כפות גבינה
1 ביצה
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

רוטב עגבניות

1 כוס גבינה צהובה מגורדת
תוספות: עגבניות, זיתים,פטריות, בצל

פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן

פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן, הלהיט שסחף את הרשת, פיצה שמתאימה לפסח, לחולי צליאק ולכל מי שנמנע מגלוטן.

אחרי ששלחתי את הבייגלה כרובית ללא גלוטן, ביקשתם גם פיצה מכרובית ללא גלוטן ואני רצתי למטבח.

כדי שתראו כמה קל להכין הכנתי לכם סרטון.

 

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

כדי להכין פיצה מבצק כרובית – יש רק טריק אחד, בדיוק כמו שמכינים את הבייגלה כרובית. לסחוט היטב את גרגרי הכרובית.

אני הכנתי עם כרובית טרייה, טחנתי אותה היטב במעבד מזון.
אחרי שטחנתי, שמתי במיקרו לשלוש דקות וסחטתי במפית מטבח, היטב, היטב, היטב!
כל היתר זה משחק ילדים.

השוס הכי גדול -הפיצה כל כך טעימה! לא מרגישים בכלל בטעם הכרובית והיא משגעת!

פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן

 

מחפשים מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן64– מתכונים לווטצאפ

מגשים מושלמים להכנת פיצה
והמחיר כולל משלוח!

עוד מתכונים לירקות תמצאו כאן
מתכונים לירקות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ורק מזכירה

עוד מתכונים ללא גלוטן כאן
מתכונים ללא גלוטן וללא סוכר

פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן

פיצה מבצק כרובית ללא גלוטן

 


מה צריך בשביל פיצה עם בסיס כרובית?

3 כוסות – כרובית טחונה דק דק
2 כפות גבינה
1 ביצה
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

רוטב עגבניות של פיצה מצנצנת
או
3 כפות עגבניות מרוסקות
1 כף שמן זית
שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
רבע כפית אורגנו

1 כוס גבינה צהובה מגורדת
תוספות: עגבניות, זיתים,פטריות, בצל

איך מכינים פיצה עם בסיס מכרובית?

טוחנים כרובית טריה במעבד מזון עד שיהיו פרורים.
מעבירים את פרורי הכרובית למיקרו ומפעילים לשלוש דקות
מוציאים, נותנים לזה להתקרר מעט
מעבירים למגבת מטבח, סוגרים וסוחטים היטב את פרורי הכרובית.
זה הכי חשוב, שלא ישארו נוזלים בכרובית.
מעבירים את פרורי הכרובית לקערה, מוסיפים מלח ופלפל,
מוסיפים את הגבינה לבנה, ביצה וגבינה צהובה ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית ומורחים את תערובת הכרובית על התבנית.
שהשכבה לא תהייה דקה מדי.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים ואופים כעשר דקות עד 15 דקות.
כשהקצוות מסביב משחימים, מוציאים את התבנית מהתנור ואל מכבים את התנור.
מורחים רוטב פיצה על הבסיס או רוטב עגבניות שאתם אוהבים

רוצים להכין את רוטב העגבניות לבד?
מחממים מחבת, יוצקים שמן, מוסיפים את רוטב העגבניות, מוסיפים מלח פלפל שום ואורגנו ומבשלים חמש דקות.
מורידים מהאש.

מפזרים גבינה צהובה מעל ואת כל התוספות שאתם רוצים על הפיצה.
מכניסים שוב לתנור לעשר דקות נוספות – מוציאים, חותכים, נותנים ביס ואומרים – ואו! ממש טעים!

בתיאבון!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים