לחם כשר לפסח ללא גלוטן

לחם כשר לפסח ללא גלוטן פרווה מהיר הכנה וטעים כמו לחם רגיל

שתף
הדפסה
לחם כשר לפסח ללא גלוטן
מה צריך

350 גרם שקית תערובת קמח שמרים כשר לפסח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
רבע כוס שמן
2 ביצים
1 כוס מים

סוויט טיפ

ניתן להכין בתבנית אינגלישקייק
וגם בתבנית שקעים

מה צריך

350 גרם שקית תערובת קמח שמרים כשר לפסח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
רבע כוס שמן
2 ביצים
1 כוס מים

סוויט טיפ

ניתן להכין בתבנית אינגלישקייק
וגם בתבנית שקעים

לחם כשר לפסח ללא גלוטן

לחם כשר לפסח ללא גלוטן פרווה רך כמו עננים. גם אני  ניסיתי את הקמח החדש עם השמרים ומסתבר שזה עובד!

מידי יום יפורסם מתכון שמתאים לפסח ואני ממליצה לכם לעקוב בקטגוריית מתכונים לפסח כדי שלא תפספסו שום מתכון.

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

כדי שתראו איך בדיוק הכנתי, סרטון של ארבע דקות מחכה לכם כאן

אני הכנתי את התערובת במיקסר
שמתי במיקסר ערבבתי הכל ביחד
נותנים למיקסר לעבוד כחמש דקות
עד שהתערובת אחידה ושלום על ישראל!

מעבירים לתבנית משומנת להמתנה של כארבעים דקות.
הבצק לא תופח אבל בהחלט רך.

לחם כשר לפסח ללא גלוטן

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו7 כאן- מתכונים לווטצא'פ

את התערובת העברתי לתבנית אינגלישקייק
אם תשימו את כל התערובת הלחם שלכם יצא ממש גבוה
אני הכנתי גם עוד שתי לחמניות
השתמשתי בתבניות קאפקייקס

לחם כשר לפסח ללא גלוטן

הלחם יוצא נהדר!
טעים כמו לחם רגיל
הלחמניות יצאו ממש גבוהות כמו בריוש
אין ספק הצלחה!

מחפשים מתכונים ללחם ולחמניות של פסח?בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות לפסח

לחם כשר לפסח ללא גלוטן

מחפשים מתכונים לפסח?
תשמרו את הקטגוריה
מתכונים לפסח

עם ריבה מעל – פשוט פנטסטי

לחם כשר לפסח ללא גלוטן

ועם כל הכבוד לפסח, לכבוד המימונה
תוכלו להכין יופי של עוגיות עם המכשיר עוגיות
או מתנה נהדרת לפסח

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

לחם כשר לפסח ללא גלוטן

לחם כשר לפסח ללא גלוטן

 

מה צריך בשביל להכין הלחם כשר לפסח ללא גלוטן?

350 גרם שקית תערובת קמח שמרים כשר לפסח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
רבע כוס שמן
2 ביצים
1 כוס מים פושרים

 

איך מכינים לחם כשר לפסח ללא גלוטן?

שמים במיקסר את התערובת עם הסוכר בצד אחד, מלח בצד שני
ומערבבים את התערובת הכל ביחד
מוסיפים את השמן והביצים ומערבבים עוד קצת
מוסיפים את המים ונותנים למיקסר לעבוד עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת
התערובת רכה מאד וזה בסדר
שמים בצד לכארבעים דקות, התערובת לא תופחת אבל נעשית רכה ונעימה
משמנים תבנית אינגלישקייק  או תבנית שקעים ומעבירים את התערובת לתבנית
אפשר למרוח ביצה טרופה – אני לא מרחתי
מפזרים שומשום ולתנור
לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות אופים כשלושים – ארבעים דקות תלוי בחוזק התנור שלכם
מוציאים נותנים ללחם לנוח מעט
פורסים ורואים כמה שהוא טעים!
פסח טעים אהובות ואהובים.

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים