מצות קרמל שוקולד וחלבה

מצות קרמל שוקולד וחלבה קינוח מצות נהדר לחג

שתף
הדפסה
מצות קרמל שוקולד וחלבה
מה צריך

4 מצות
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר חום – כהה
200 גרם שוקולד
תוספות
100 גרם חלבה
חצי כוס שקדים טחונים

 

 

סוויט טיפ

לגירסת פרווה – תחליפו את החמאה בנטורינה

מה צריך

4 מצות
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר חום – כהה
200 גרם שוקולד
תוספות
100 גרם חלבה
חצי כוס שקדים טחונים

 

 

סוויט טיפ

לגירסת פרווה – תחליפו את החמאה בנטורינה

מצות קרמל שוקולד וחלבה

מצות קרמל שוקולד וחלבה יהיה עוד קינוח נהדר לליל הסדר והן כל כך טעימות!
השוס הנהדר להכנת הקינוח הזה זו קלות ומהירות ההכנה ואצלנו אהבו אותן מאד.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי את המצות

 

קינוח שמכינים בעשרים דקות והוא קל הכנה.

מכינים את הקינוח בתבנית של תנור אופים עשר דקות ואחרי זה – זהו.
נגמרה העבודה מתחיל החיסול.

מצות קרמל שוקולד וחלבה

 

חותכים את המצות או שוברים אפילו עם הידיים
שמים בקופסה יפה ומביאים כמתנה לאורחים.

כשיגידו לכם – מה אתם מביאים לחג?
תגידו, אל תדאגו קינוח עלינו –
ורק אתם תדעו שלהכין את הטעים הזה יקח  לכם עשרים דקות.

מצות קרמל שוקולד וחלבה

מבחר של עוגות ועוגיות לפסח תמצאו כאן
עוגות ועוגיות לפסח

 

מצה, עליה יוצקים שכבת קרמל אופים בתנור
מפזרים שוקולד, מפזרים חלבה וזהו
אתם יכולים מה שאתם אוהבים על השוקולד.

מצות קרמל שוקולד וחלבה

מפה אפשר רק להתחיל לחגוג.
קינוח טעים לחג הפסח!
מצות קרמל שוקולד וחלבה רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו2 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

מחפשים עוד עוגות כשרות לפסח? בבקשה

10 עוגות כשרות לפסח

 

 

מתנה חדשה לחג
מארז שף 8 חלקים כולל משלוח
אספקה עד החג!

 

עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מצות קרמל שוקולד וחלבה

מצות קרמל שוקולד וחלבה

 

מה צריך בשביל קינוח מצות?

4 מצות
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר חום – כהה
200 גרם שוקולד
תוספות
100 גרם חלבה
חצי כוס שקדים טחונים

 

איך מכינים מצות קרמל שוקולד וחלבה?

שמים בסיר את החמאה והסוכר החום ועל אש קטנה ממיסים הכל ביחד.
ממיסים עד שהסוכר נמס.
רק תיזהרו לא לבטל יתר על המידה שלא יהיה טעם שרוף לסוכר.
בינתיים מסדרים תבנית תנור ומצפים אותה בנייר כסף
על נייר הכסף שמים נייר אפיייה
מסדרים ארבע מצות בתבנית
כשהבלילה מוכנה, יוצקים את הבלילה על המצות
משטחים את כל הבלילה היטב על כל המצות
לתנור שחומם מראש ל  200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים עשר דקות.
בינתיים מרסקים את השוקולד המריר,
אני דפקתי עם פשיש שניצלים.
מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים שוקולד מעל
עם מרית מברישים הכל והשוקולד נמס
מפזרים מעל מה שאוהבים.
אני פיזרתי חצי עם שקדים וחצי עם חלבה.
שמים במקרר לחצי שעה, מוציאים וחותכים או שוברים.
אפשר לשמור בקופסה סגורה וזה טעים מאד!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים