המבורגר מושלם על האש שיהיה גם טעים, גם עסיסי, שכל ביס ממנו ממלא את הפה בטעמים, צריך לדעת לעשות
ואני הכנתי לכם מדריך שלב אחרי שלב איך מכינים המבורגר מושלם על האש.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
המבורגר, הפך אצלנו בן בית ואנחנו אוהבים להכין המבורגרים על האש.
בשביל שההמבורגר שלכם יהיה טעים, הנתחים הפופולריים בארץ הם אונטריב, צוואר ואנטריקוט, אותם טוחנים ומהם מכינים המבורגר.
רצוי לא להכין מבשר דל שומן כמו סינטה, כי ההמבורגר יתייבש במהירות, כמות השומן היא החשובה לעסיסיות הבשר.
ערבוב ותבלינים
יש כאלה שטוענים שרצוי לערבב כמה שפחות את הבשר, ויש כאלה שטוענים שחייבים חמש דקות לפחות לאיחוד הטעמים.
כמו תמיד אתם תכינו כמו שאתם אוהבים וכמו שתמיד הכי מצליח לכם.
אצלנו מלח ופלפל אלה התבלינים של ההמבורגר, לא שום, לא פפריקה, אבל אם אתם אוהבים תבלינים – לכו על זה.
גם לגבי הצלייה כל אחד וטעמו הוא – ההמלצה היא כמובן שתי דקות מכל צד,
אבל אם תגישו לבת שלי המבורגר שהצבע בפנים טיפה ורוד, היא תזרוק לכם אותו,
"אבא, תייבש לי את ההמבורגר עד שימות", ככה היא אוהבת אותו ולך תתווכח עם מה שאוהבים.
חשוב לוודא שהמנגל או המחבת פסים צריכים להיות ממש לוהטים לפני שמניחים את הבשר על האש או על המחבת.
תכינו לחמניות, תכינו רטבים, קטשופ, מיונז, טבסקו,
חסה, מלפפון חמוץ, עגבניה, בצל
ומעמיסים על הלחמניה את כל הטוב הזה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
וכן, גם ילדה בת 3 יכולה לחסל המבורגר
גם אם הוא יותר גדול ממנה.
המבורגר מושלם על האש
המבורגר מושלם על האש
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 250 גרם בשר טלה טחון
- מלח
- פלפל שחור
Instructions
- מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל לפי הטעם שלכם
- מחלקים לקציצות
- על מחבת חם ולוהט מניחים את קציצות הבשר
- וצולים עד מידת העשייה האהובה עליכם
- מגישים על לחמניה עם רטבים וירקות שאוהבים