המבורגר מושלם על האש

המבורגר מושלם על האש, טיפים והמלצות להכין המבורגר מושלם על האש

שתף
הדפסה
המבורגר מושלם על האש
המבורגר מושלם על האש

המבורגר מושלם על האש שיהיה גם טעים, גם עסיסי, שכל ביס ממנו ממלא את הפה בטעמים, צריך לדעת לעשות
ואני הכנתי לכם מדריך שלב אחרי שלב איך מכינים המבורגר מושלם על האש.

בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

המבורגר, הפך אצלנו בן בית ואנחנו אוהבים להכין המבורגרים על האש.

בשביל שההמבורגר שלכם יהיה טעים, הנתחים הפופולריים בארץ הם אונטריב, צוואר ואנטריקוט, אותם טוחנים ומהם מכינים המבורגר.
רצוי לא להכין מבשר דל שומן כמו סינטה, כי ההמבורגר יתייבש במהירות, כמות השומן היא החשובה לעסיסיות הבשר.

 

המבורגר מושלם על האש

 

ערבוב ותבלינים

יש כאלה שטוענים שרצוי לערבב כמה שפחות את הבשר, ויש כאלה שטוענים שחייבים חמש דקות לפחות לאיחוד הטעמים.
כמו תמיד אתם תכינו כמו שאתם אוהבים וכמו שתמיד הכי מצליח לכם.

אצלנו מלח ופלפל אלה התבלינים של ההמבורגר, לא שום, לא פפריקה, אבל אם אתם אוהבים תבלינים – לכו על זה.

 

המבורגר מושלם על האש

 

גם לגבי הצלייה כל אחד וטעמו הוא – ההמלצה היא כמובן שתי דקות מכל צד,
אבל אם תגישו לבת שלי המבורגר שהצבע בפנים טיפה ורוד, היא תזרוק לכם אותו,
"אבא, תייבש לי את ההמבורגר עד שימות", ככה היא אוהבת אותו ולך תתווכח עם מה שאוהבים.

חשוב לוודא שהמנגל  או המחבת פסים צריכים להיות ממש לוהטים לפני שמניחים את הבשר על האש או על המחבת.

 

תכינו לחמניות, תכינו רטבים, קטשופ, מיונז, טבסקו,
חסה, מלפפון חמוץ, עגבניה, בצל
ומעמיסים על הלחמניה את כל הטוב הזה.

המבורגר מושלם על האש

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

 

המבורגר מושלם על האש

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

וכן, גם ילדה בת 3 יכולה לחסל המבורגר
גם אם הוא יותר גדול ממנה.

המבורגר מושלם על האש

המבורגר מושלם על האש

 

 


המבורגר מושלם על האש

סוויט דולי
איך להכין המבורגר מושלם כל הטיפים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אמריקאי

Ingredients
  

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 250 גרם בשר טלה טחון
  • מלח
  • פלפל שחור

Instructions
 

  • מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל לפי הטעם שלכם
  • מחלקים לקציצות
  • על מחבת חם ולוהט מניחים את קציצות הבשר
  • וצולים עד מידת העשייה האהובה עליכם
  • מגישים על לחמניה עם רטבים וירקות שאוהבים
Keyword המבורגר מושלם על האש

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים