סלט כרוב אדום כמו במסעדות זה סלט כרוב אדום עם מיונז ואפילו לא ידעתי שקוראים לו ככה, עד שיום אחד הבת שלי אמרה לי,
"את יכולה במקום הסלט כרוב שאת מכינה להכין סלט כרוב כמו במסעדות?"
"מהזה סלט כרוב כמו במסעדות? תמיד במסעדות מזרחיות יש סלט כרוב שהוא בדיוק כמו שאני מכינה"
"אני מתכוונת עם מיונז"
"אז תגידי סלט כרוב עם מיונז"
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
לפעמים באמת קשה להבין את הצעירים.
אצלנו בדרך כלל אוכלים את הסלט כרוב שהוא בלי מיונז, מתובל עם שמן ולימון.
שנים היינו אוכלים אצל חמותי כרוב אדום שהיה מתובל עם חומץ, אבל בשנים האחרונות אני מעדיפה את הלימון והשום.
קוצצת אותו קטן-קטן, מועכת בידיים עם מלח ומערבבת בסוף עם התבלינים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן72 – מתכונים לווטצ'אפ
אבל יש גם את הגירסה עם המיונז
שגם יצאה מוצלחת ביותר
ואתם תבחרו מה שאתם אוהבים.
עוד מתכונים לאכול סיני ואסייתי כאן
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
מבצע חדש בסוויט דולי
אבן שמוט לתנור
והמחיר כולל משלוח!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
את שני הסלטים כדאי להכין לפני שהאורחים מגיעים
כדי שהכרוב יספוג את כל הטעמים.
בסלט כרוב בלי המיונז,
הכרוב יספוג את טעמי הלימון והשום וזה ישביח את טעמו.
סלט כרוב אדום כמו במסעדות
סלט כרוב אדום כמו במסעדות
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות כרוב סגול חתוך
- 1 כפית מלח
- 1 כף מיץ לימון סחוט
- 2 כפות מיונז
- 3 שיני שום פרוסות
Instructions
סלט כרוב אדום עם שמן לימון ומלח
- קוצצים את הכרוב דק דק
- מפזרים מלח ומועכים את הכרוב עם המלח
- מוסיפים את פרוסות השום
- מוסיפים שמן זית ולימון ומערבבים הכל ביחד
- נותנים לסלט לעמוד לפני ההגשה שיספוג טעמים
סלט כרוב אדום עם מיונז
- קוצצים את הכרוב דק דק
- מפזרים מלח ומועכים את הכרוב עם המלח
- מוסיפים את פרוסות השום
- מוסיפים שמן זית ולימון ואת המיונז ומערבבים הכל ביחד
- שמים בקערה יפה ורואים איך הילדים והנכדים נהנים מכל כף סלט, בתיאבון!
מה צריך בשביל סלט כרוב אדום כמו במסעדות
חצי כרוב חתוך דק
כפית מלח
2-3 כפוץ מיץ לימון סחוט
3 שיני שום כתושות
5 כפות שמן זית
2 כפות מיונז