דג אמנון ברוטב צ'ילי, המנה המפתיעה שלכם לחג. בערב ראש השנה נהוג לאכול דג, הברכה החשובה היא "שנהייה לראש ולא לזנב" ודג אמנון אצלנו זו מסורת לאכול דג אמנון בראש השנה וכמובן דג אמנון טרי.
אין להשוות בטעם בין דג אמנון טרי לדג קפוא, מה שכשאנחנו קונים דג טרי, אנחנו עוזרים לחקלאות ישראלית ובימנו זה כך חשוב.
השנה החלטתי להפתיע ולתת טוויסט למתכון. דג אמנון מטוגן אבל עם רוטב צ'ילי מעל שיתן פיקנטיות לדג.
קל הכנה, טעים בטירוף.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אני השתמשתי בפילטים של דג אמנון, אותם חציתי לשניים.
תגישו על מצע עלי חסה ויש לכם יופי של מנה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן49 – מתכונים לווטצ'אפ
מארז המחבתות שיעזור לכם לטגן במטבח
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תהנו אהובות ואהובים,
שיהיה חג שמח וטעים לכולנו,
רק עם בשורות טובות.
דג אמנון מטוגן עם רוטב צ'ילי
דג אמנון מטוגן עם רוטב צ'ילי
סוויט דוליIngredients
- 4 פילטים דג אמנון
- 1 ביצה טרופה
- 1 כפית מלח
- 1 כוס קמח
- חצי כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
- 5 עלי חסה
- שמן לטיגון
Instructions
- קונים דגים טריים ומבקשים שיפלטו לכם אותם
- חותכים כל דג לחצי
- טורפים ביצה עם המלח
- מכינים צלחת עם קמח ומתחילים לצפות את הדגים.
- תחילה טובלים את הדג בביצה, מעבירים לקמח, מרפדים אתהדג בקמח מכל הצדדים.
- מכינים מחבת וכשהשמן חם, מכניסים את הדגים לטיגון.
- מטגנים מצד אחד, אחרי כמה דקות הופכים לצד השניומטגנים עד שהדג שחום.
- מעבירים את הדגים המטוגנים לנייר סופג.
- מרפדים צלחת עם עלי חסה, מסדרים את הדגים, יוצקים אתהרוטב ומגישים חם!
- הם יעלמו מיד – באחריות.
- שיהיה חג טעים!