סלט אבוקדו עם גבינה בולגרית הוא סלט נהדר קל הכנה ועכשיו עם השפע של האבוקדו, עשרים דקות והסלט שלכם מוכן והוא כל כך טעים!
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הידעתם שאבוקדו נחשב למזון-על? מה זה בעצם מזון על? זה מאכל שמספיק לגוף כמות גבוהה של חומרים מזינים נוגדי חמצון, בהשוואה למזונות אחרים.
אז כן-כן גם האבוקדו נחשב לסופר-פוד. מחקרים מראים שהוא משפר משמעותית את רמות הכולסטרול הטוב וכך מקטין את הסיכון למחלות לב, שבץ והתקף לב.
יחד עם זאת, הנתונים מצביעים על פרי עתיר קלוריות ושומן, עם כ-160 קלוריות למאה גרם ו-15% שומן. הנתון אכן נשמע גבוה ועלול להיחשב כחיסרון עבור אלה שמחשבים קלוריות, אבל יש לזכור שמדובר בעיקר בשומן חד בלתי רווי – שמסייע לאיזון פרופיל השומנים בגוף ולמניעת הסיכון למחלות לב וכלי דם.
אבוקדו עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל כמויות גבוהות של חומצה פולית – החיונית במיוחד לנשים בהיריון.
ועם כל היתרונות הנהדרים האלה הכנתי לכם סל אבוקדו קל הכנה וטעים עם גבינה בולגרית וזיתי קלמטה.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה לחצו כאן
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן51– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
המנדולינה ששרפה את הרשת
עכשיו במבצע עד אליכם!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לסיכום, למי שעדיין מתלבט אם לשלב אבוקדו בדיאטה, הפתרון די פשוט: חפשו אבוקדו קטן ואישי שמשקלו מסתכם ב-80 גרם בלבד או פרסו אבוקדו גדול לשניים.
הכניסו את החצי השני למקרר, לא לפני שתזלפו עליו מעט מיץ לימון למנוע את השחרתו. החצי השני יחכה לכם מחר, עם כל היתרונות.
סלט אבוקדו עם גבינה בולגרית
סלט אבוקדו עם גבינה בולגרית
סוויט דוליIngredients
- 1 אבוקדו
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל סגול
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף מיץ לימון סחוט
- 1 כפית מלח
- 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
- 10 זיתי קלמטה
Instructions
- חותכים אבוקדו, מקלפים מהקליפה וחותכים לריבועים ומעבירים לקערה
- קוצצים פטרוזיליה ומוסיפים לקערה
- קוצצים בצל סגול לריבועים ומוסיפים
- מוסיפים גבינה בולגרית מגורדת
- מוסיפים שמן זית, לימון ומלח ומערבבים הכל ביחד
- מקשטים בזיתי קלמטה. בתיאבון!