חזה עוף על המחבת בעשר דקות, המתכון הכי קל שתכינו.
נגיד אחד הילדים מתקשר אליכם, לא משנה מי,
"אימוש תגידי יש לך משהו לאכול?"
עכשיו אם תודי בפניו שבמקרר אין ממש סירים, אמא'לה מה אני אגיד לו. במצבים כאלה אני מרגישה אמא נוראית. הגלגלים בראש מתחילים לרוץ ואת מורחת זמן
"ברור שיש מה השאלה, אתה בדרך?"
"כן חשבתי לקפוץ"
"בוא בוא הכל בסדר"
ובזמן שאני מדברת אני עפה כמו טיל למקרר לבדוק מה אפשר לאלתר.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מצאתי שניצלים שהייתי אמורה להכין ולא הספקתי, מצויין!
מחממים מחבת, טיפה שמן לא יותר, שמים את השניצלים וזורקים על השניצל תבלינים. הופכים מצד לצד, אמרתי לכם, עשר דקות והמנה שלכם מוכנה.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תכינו סלט ליד או אם תרצו אפילו צ'יפס ויש לכם ארוחה נהדרת בעשר דקות
וגם יצאתם אמא נהדרת שיש אצלה אוכל,
ומזל שהבן שלי לא קורא את הפוסטים שלי
וככה הוא לא ידע את האמת לעולם.
שלא תעיזו לספר לו!
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו16 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים קופסאות לסידור הביצים? בבקשה
מחפשים עוד מתכונים לבשר ועוף – בבקשה
מתכונים לבשר ועוף
חזה עוף על המחבת עם תבלינים
הארוחה הכי מהירה שתכינו
וטעימה אש!
חזה עוף על המחבת בעשר דקות
חזה עוף על המחבת בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 2 כפות שמן זית
- 6-8 חזה עוף פרוס
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 1 כף גריל עוף
Instructions
- מחממים שמן על המחבת וכאשר המחבת חם שמים את פרוסות החזה על המחבת
- שומעים פססססססס כזה וזה סימן שהמחבת חם
- נותנים לשניצלים להתבשל
- מפזרים על השניצלים מלח, פלפל שחור, פפריקה ותבלין עוף ונותנים לבשר להתבשל
- הופכים לצד השני ומטגנים את השניצלים גם מהצד השני
- אם צריך הופכים עוד פעם וככה הרטבים נצמדים לבשר ויש לכם שניצלים אש
- מורידים מהאש ישר לצלחת ומחסלים. בתיאבון.
