עוגת רוגלך בעשר דקות היא גם עוגה פרווה וגם טבעונית, כשמה כן היא. רוגלך עם שוקולד שמכינים בעוגה בעשר דקות. הרשת מלאה בעוגת הרוגלך ואני עליתי על פטנט להכין את העוגה בדרך מהירה וקלה.
להכנת העוגה השתמשתי בבצק פיצה של שימרית, שהוא כמו בצק שמרים אבל יותר לייט. היתרון שלו, הוא פרווה, הוא טבעוני ואפשר להכין כקינוח נהדר. עם הילדים להכין זו חוויה והרוגלך יוצאים נהדרים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
מרדדים את הבצק דק ומורחים עליו ממרח שוקולד.
אחרי שמורחים ממרח שוקולד, מקפלים את הבצק לשניים ופורסים פרוסות.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
מהפרוסות, חותכים ויוצרים משולשים. מכאן הדרך ממש ממש קלה.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מגלגלים כל משולש בצק לרוגלך.
מתחילים מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר עד הסוף.
את הרוגלך המוכן מעבירים מסדרים בתבנית אפייה,
אפשר בצורה מסודרים, אפשר בבלגן, מה שאוהבים.
אני הכנסתי את הבצק כמו שהוא לתנור
אם אתם רוצים אפשר כמובן למרוח ביצה טרופה.
עשרים דקות ועוגת הרוגלך שלכם מוכנה.
על הרוגלך החמים, מורחים סירופ סוכר בנדיבות,
ויש לכם עוגת רוגלך מושלמת.
מחפשים עוד מתכונים לעוגות? בבקשה
מתכונים לעוגות
מחפשים מתכונים לעוגות שמרים? בבקשה
מתכונים לעוגות שמרים
מארז חדש הגיע למבצעי הקיץ!
כן, אפשר לאכול כשהם חמים,
הם רכים, הם מלאים בשוקולד, הם נהדרים.
עוגת רוגלך בעשר דקות

עוגת רוגלך בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה שימרית
- 1 כוס ממרח שוקולד
סירופ סוכר
- חצי כוס מים
- חצי כוס סוכר
- חצי כפית מיץ לימון סחוט
- 1 שקית סוכר וניל
Instructions
- פותחים את האריזה ומרדדים את הבצק שיהיה דק
- מורחים על כל הבצק ממרח שוקולד
- מקפלים את הבצק לחצי
- מניחים נייר אפייה על הבצק ומרדדים את הבצק שוב דק דק
- פורסים ריבועים לאורך הבצק, את הריבועים חותכים למשולשים
- כל משולש מגלגלים לרוגלך מהצד הרחב לכוון הצד הדק
- מניחים את הרוגלך בתבנית אפייה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות אופים את הרוגלך כעשרים דקות עד שהם משחימים
- בינתים מכינים את סירופ הסוכר
- מרתיחים בסיר את המים עם הסוכר הלימון וסוכר הוניל מספר דקות
- כשהרוגלך יוצאים מהתנור מורחים סירופ סוכר על הרוגלך. כן. אפשר להתחיל לאכול. בתיאבון!