בטטה הום פרייז טעימה אש! שמכינים בחצי שעה, בכלום עבודה וזה משגע כמה שזה טעים!
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
לפי בקשתכם, הכנתי לכם סרטון איך הכנתי
אתם ממש אהבתם את ה מתכון להום פרייז מושלם בתנור וכשנשארו לי בטטות במגירה החלטתי להכין מהם גם הום פרייז.
הכנתי את הום פרייז בטטה פעמיים מרוב שהיה מוצלח. כשהכנתי עם תפוחי אדמה, קודם בישלתי את תפוחי האדמה ורק לאחר הכנסתי לתנור.
הפעם, טריק היסטרי! חותכים את הבטטה לקוביות, שמים בתבנית אפייה, מתבלים ולתנור. בום! חצי שעה ויש לכם הום פרייז מושלם!

בפעם הראשונה השקעתי בבישול קוביות הבטטה לפני, אחרי זה הוספתי את הרוטב ולתנור. נכון יצא טעים מאד אבל חבל על הזמן וחבל על העבודה.
הבטטה כשהיא חתוכה לקוביות כל כך רכה ונאפית כל כך מהר, שאין צורך בשני סיבובי אפייה.
בפעם הראשונה קצת שרפתי את הבטטה, לכן בפעם השנייה אפיתי פחות, תשמרו על הבטטה שלכם כדי שתדעו איך אתם הכי אוהבים אותה.

רוטב הצ'ילי עושה את העבודה ואוכלים את הבטטה כמו גרעינים כמה שזה טעים.

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה לחצו כאן
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן91– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בטטה הום פרייז – הכי טעים שיש!
בטטה הום פרייז טעימה אש!

בטטה הום פרייז טעימה אש!
סוויט דוליIngredients
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 שן שום כתושה
- רבע כוס צ'ילי מתוק
Instructions
- מקלפים את הבטטה, חותכים לפרוסות ולקוביות
- משמנים תבנית אפיה ושמים את קוביות הבטטה בתבנית
- מתבלים במלח, פלפל שחור, שום ורוטב צ'ילי ומערבבים את הבטטה עם כל הרוטב
- מפזרים את הבטטה על התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחצי שעה
- אם היא לא מספיק שחומה אפשר להשאיר עוד מספר דקות
- מוציאים ומגישים חם! טעים טעים!