מתכון לפרפה מנגו היסטרי בעשר דקות, הקינוח הכי טעים של הקיץ וקלות ההכנה שלו היסטרית באמת. שלושה מצרכים ויש לכם קינוח הורס, גם לראש השנה וגם לכל יום אחר.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
פרפה מנגו הוא מסוג הקינוחים שאת אומרת לעצמך, איך לא חשבתי על זה קודם?! הוא מחליק בגרון, הוא נמס בפה, מלא בטעמים וקלות ההכנה שלו היא ממש היסטרית.
שלושה מצרכים ויש לכם קינוח מהחלומות!
אם אתם לא אוהבים מנגו אפשר כמובן להחליף את המנגו בכל פרי אחר, אופן ההכנה אותו דבר.
מחפשים עוד קינוחים לראש השנה? בבקשה
קינוחים לראש השנה
מחפשים עוד מתכונים לגלידות?
מתכונים לגלידות ארטיקים וקרטיבים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן61– מתכונים לווטצ'אפ
כל המתכונים לראש השנה כאן
מתכונים לראש השנה
אפשר להכין בשתי שכבות
שכבת מנגו ושכבת תות, או אוכמניות
מכינים באותה צורה, יוצקים לתבנית את השכבה הראשונה
מקפיאים לכמה שעות ואז יוצקים את השכבה השנייה על התבנית
עוגת גלידה מושלמת!
סט הג'רזי האהוב עליכם חזר למלאי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קבלו את הפרפה מנגו שמחליק בגרון
מתכון לפרפה מנגו היסטרי בעשר דקות
מתכון לפרפה מנגו היסטרי בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 500 מל שמנת מתוקה
- 397 גרם חלב מרוכז - 1 קופסה
- 1 קופסה תרכיז מנגו קפוא
Instructions
- שמים במיקסר את השמנת המתוקה, החלב והתרכיז ומקציפים הכל ביחד
- מקציפים עד שהתערובת סמיכה
- מעבירים לכלי או כלים קטנים כי הכי כיף זה להגשה
- מקפיאים לפחות 4-5 שעות
- מוציאים ונהנים מכל ביס!