פטריות וברוקולי מוקפץ ברוטב אסייתי מכינים בעשרים דקות ויש לכם תוספת נהדרת לארוחת הצהריים. לעיתים, כשאני מעלה מתכון אסייתי אני מקבלת תגובות כמו "אני לא אוהבת חריף". אהובות ואהובים שלי, גם אני לא אוהבת חריף, אבל במאכלים אסייתים הפיקנטיות עושה את העבודה. אם אתם חושבים שזה חריף לכם, פשוט תוותרו על המרכיב החריף ועדיין התבשיל יהיה טעים.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
עשרים דקות, המנה הצמחונית / טבעונית שלכם מוכנה ואפשר להגיש עם תוספת של אורז ויש לכם ארוחה נפלאה.
לכו למקרר, תמצאו פטריות שעוד רגע מתעלפות? מצאתם ברוקולי שהוא כמעט מת? יופי. זה הזמן לעשות להם החייאה עם רטבים טעימים ויש לכם מנה נהדרת.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מחפשים עוד מתכונים צמחונים? בבקשה
מתכונים צמחוניים
המנדולינה שתעזור לכם להכין דברים טעימים במטבח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אפשר להשתמש בתבשיל גם בתור סלט חם.
אני הכנתי את המנה עם פטריות חורש, אבל אתם יכולים לבחור איזה פטריות שאתם מעדיפים,
או יותר נכון מה נשאר לכם במקרר ועומד להתעלף ואתם הולכים להציל את הפטריות.
נשאר לכם מהמתכון? מכניסים לקופסה סגורה למקרר שומרים
ובארוחה הבאה יש לכם תוספת נהדרת.
פטריות וברוקולי מוקפץ ברוטב אסייתי

פטריות וברוקולי מוקפץ ברוטב אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 3 שיני שום
- 250 גרם פטריות
- 2 כוסות פרחי ברוקולי
- רבע כוס סויה
- חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף רוטב צ'ילי חריף
- רבע כוס רוטב חמוץ מתוק
Instructions
- יוצקים שמן למחבת רחבה מוסיפים קוביות בצל ושום ומאדים מספר דקות
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עם הבצל והשום
- מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים הכל ביחד
- מוסיפים את כל הרטבים מערבבים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש, מקפיצים עוד שתי דקות והיידה מורידים מהאש
- מגישים ומלקקים את האצבעות. בתיאבון