עוגת שיש בחושה קלאסית, העוגה הכי פשוטה, הכיטעימה, עוגה הכי קלה להכנה, עוגה הכי בטעם של פעם, בלי ברבורים ובלי קשקושים. מתאימה לקפה או לתה וכל ביס שלה חלום.
בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
עוגה שמכינים בקערה אחת, תוך עשר דקות העוגה שלכם מוכנה.
מכינים את העוגה עם גאנש שוקולד שיוצר את הקשקוש הנהדר הזה בעוגה. מכינים גאנש ואחרי שהכנתם את העוגה משתמשים רק בכוס אחת מהתערובת ליצור את הפסים השחורים.
אין צורך לערבב את הגאנש עם התערובת, בזהירות ליצוק לתוך תבנית העוגה מעל פס שוקולד ועם סכין או כפית לערבב בזהירות בתוך העוגה זה מה שיצור את הצורות המקסימות של השוקולד. רוצים יותר מכוס? אל תתביישו! כמה שאתם חושבים שאתם אוהבים, אני באתי לתת השראה, אתם תעשו מה שאתם אוהבים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
שאלו אותי מה לעשות עם יתרת הגאנש, זה קל.
תשימו בקופסה סגורה היטב במקרר כדי שלא יווצר עובש מעל ותשמרו מעל שבוע, או אפילו יותר וככה בפעם הבאה יש לכם גאנש מוכן. טריק נהדר שאני משתמשת בו כל פעם מחדש.
מחפשים עוד מתכונים לעוגות בחושות?
מתכונים לעוגות בחושות
חותך צ'יפס מקצועי
עוגה רכה ועסיסית, עוגה בטעם של פעם, נפלאה.
עוגת שיש בחושה קלאסית
עוגת שיש בחושה קלאסית
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 3/4 כוס שמן
- 250 מל' שמנת מתוקה
- 2 כוס קמח תופח
לפסי השוקולד
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
Instructions
- מערבבים את הביצים עם הסוכר והסוכר הוניל לקצף בהיר ותפוח
- מוסיפים שמן ומערבבים
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
- ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרו עד לקבלת עיסה שחורה ואחידה
- משתמשים רק בכוס אחת מהתערובת
- יוצקים על העוגה מהתערובת ועם סכין מערבבים את התערובת הלבנה עם השחורה וככה יוצרים פסים בתוך העוגה
- משמנים תבנית ויוצקים את העוגה לתבנית
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים כארבעים דקות, בודקים עם קיסם אם נאפתה באמצע
- מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגה מהחלומות.