סלט פלפלים קלויים בתחמיץ בעשר דקות הכנתי בנינג'ה ויצא אש!
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
כשהעוזרת שלי באה ואני מברכת אותה על כך כל פעם מחדש, זה זמן מצויין בשבילי לסדר דברים שדחיתי, כמו למשל לפתוח את מגירת הירקות ולגלות שיש מלפפונים שצריך לזרוק לפח, ויש ירקות שעוד שנייה מתים.
ככה מצאתי איזה 5-6 פלפלים ירוקים כהים ושני פלפלים צהובים שהם באמת עוד שנייה היו צריכים להיזרק לפח.
בדרך כלל אני קולה את הפלפלים בתנור, פשוט לוקח יותר זמן. הפעם הלכתי על הנינג'ה שלי שעומד במטבח ומסתכל עלי, אני מסתכלת עליו ואמרתי לו "היידה בחור תתחיל לעבוד". ומה שאמרתי לו עשה(:
את הפלפלים שלי קילפתי, חתכתי לפרוסות, שימנתי תבנית חד פעמית והיידה לנינג'ה. התבנית היתה קצת גדולה אבל כיווצצתי אותה והכנסתי לנינג'ה עם הפלפלים.
אפיתי בתוכנית גריל, אחרי חמש דקות פתחתי, עירבבתי, סגרתי ועוד חמש דקות. בום! מוכנים!
אגב בשלב שהם יוצאים מהנינג'ה גם אפשר לקלף אותם די בקלות.תנו להם להתקרר, חותכים לפרוסות או משאירים בגודל הרצוי, קופסה, מתבלים והיידה יש לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה.
במידה ואין לכם נינג'ה מכינים באותה דרך בדיוק, משמנים תבנית, מניחים את הפלפלים על התבנית ואופים בתנור. לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפלפלים ואופים כארבעים דקות עד שהם משחימים.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 75– מתכונים לווטצ'אפ
מטחנה חשמלית לפלפל ומלח
עוד מתכונים נהדרים לחנוכה תמצאו כאן
מתכונים לחנוכה
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה
מתכונים לסלטים
הם נהדרים על פרוסת לחם, הם נהדרים ליד כל תוספת
אתם תהנו מאד.
סלט פלפלים קלויים בתחמיץ בעשר דקות
סלט פלפלים קלויים בתחמיץ בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 5 פלפלים ירוק/אדום/צהוב/כתום
- 2 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח
- 3 שיני שום
- 5 כפות חומץ
Instructions
- שוטפים את הפלפלים, מורידים להם את הראש וחוצים כל פלפל ל 2-3 חלקים
- משמנים תבנית חד פעמית
- מניחים את פלחי הפלפלים בתבנית
- מדליקים את הנינג'ה על תוכנית גריל אחרי חמש דקות מכניסים את הפלפלים לנינג'ה
- אופים כחמש דקות, מרימים, מערבבים ועוד חמש דקות
- הם יוצאים מושלמים!
- נותנים להם להתקרר, אגב, אפשר לקלף אותם בשלב הזה
- שמים את כל הפלפלים בקערה ומתבלים בשמן, מלח, שיני שום אפשר גם לכתוש, חומץ ומערבבים הכל ביחד
- שמים בקופסה סגורה במקרר ונותנים לפלפלים לספוג טעמים.
- אחרי כמה שעות טועמים אם צריך מתקנים טעמים והיידה יש לכם תוספת מושלמת לארוחה. בתיאבון!