מתכונים לגלידה בייתית בנינג'ה הכנתי לכם כי אין כמו גלידה או סורבה לרענן אותנו ובמקום סכומי עתק לגלידה, מצאתי לכם את המכשיר המוש-מוש-מושלםםםם להכנת גלידות בבית.
תכינו פעם אחת תתמכרו, כי תהייה לכם גלידריה פרטית בבית.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות את רכות הגלידה ואיך הכנתי
תשמעו, מאז שהמכונה בבית, אנחנו לא מפסיקים להכין גלידות וסורבה, והשוס הגדול – המירקם המושלם של הגלידה.
הטריק ההיסטרי – ההכנה פשוטה, מערבבים איזה טעם שאנחנו אוהבים, ושמים במקפיא. מכונת הגלידה נינ’גה קרימי כוללת פאנל תצוגה יחיד ומתקדם במינו בעברית! לא צריך לחשוב, לא מתלבטים, לוחצים על כפתור גלידה או סורבה או מילק שייק, מה שאנחנו רוצים להכין ובום! יש לנו גלידה במרקם מושלם בכלום עבודה.
ההתלהבות בבית הייתה כללית כי המכונה עובדת בשבילנו. הכנתי, הקפאתי, הוצאתי למכונה והללויה!
הגלידה פיסטוק שהיא להיט אצלנו בבית יצאה רכה ואי אפשר היה להפסיק לטעום.
הכנתי כבר כמה סוגי סורבה בלי טיפת סוכר!
רק פרי ונוזל. הכנתי סורבה מנגו, סורבה אננס שאדם הנכד שלי עף עליו, סורבה אבטיח שהיה פנטסטי
הסורבה יוצא רך בלי טיפת גושי קרח, מושלם בטעמו.
יש פונקציית התוספות, שעפנו עליה. – תכינו גומה באמצע הגלידה, תוסיפו עוגיות, דובונים, מה שאתם אוהבים וטאדם – יש לכם גלידה עם תוספות.
למכשיר מצורפת חוברת הפעלה
וחוברת עם יותר מ-30 מתכונים טעימים ומפנקים
רוצים מכונה כזו אצלכם? מבצע ל- 48 שעות בלבד!
מכונת גלידה ביתית נינג’ה ™Ninja CREAMiNC303
שתהייה הגלידרייה הפרטית שלכם בבית
כולל פאנל תצוגה יחיד ומתקדם בעברית
קנייה ישירה מהיבואן שריג
משלוח עד הבית
הנחה נוספת על המוצר, של 10% נוספים עם קוד קופון DORIT או dorit
לרכישה לוחצים כאן
מתכונים לגלידה בייתית בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
מתכון לגלידה פיסטוק במכונת נינג'ה קרימי
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 מל חלב מרוכז ממותק – כ-3/4 כוס
- 3 כפות ממרח פיסטוק
מתכון לסורבה מנגו במכונת נינג'ה קרימי
- 2 יחידות מנגו קלופים
- 1 כוס מים
מתכון לגלידה שוקולד עם עוגיות אוראו בנינג'ה קרימי
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 מל חלב מרוכז ממותק – כ-3/4 כוס
- 3 כפות ממרח שוקולד
- 1 עוגיית אוראו - בחירה
Instructions
מתכון לגלידה פיסטוק במכונת נינג'ה קרימי
- מערבבים בקערה קטנה את השמנת והחלב המרוכז.
- מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים הכל ביחד
- מוזגים את התערובת לכוס ערבול ריקה וסוגרים עם המכסה
- מעבירים למקפיא ל – 24 שעות
- מוציאים, מורידים את המכסה, מכניסים למכונה לוחצים על תוכנית "גלידה"
- אחרי מספר דקות יש לכם גלידה נפלאה.
- אם רוצים תוספות, אחרי שמוציאים מהמכונה, יוצרים גומה קטנה באמצע
- מוסיפים כף או שתיים של פיסטוקים קלויים ומעבירים לתוכנית "תוספות" והללויה!
- הגלידת פיסטוק הכי טעימה שיש
מתכון לסורבה מנגו במכונת נינג'ה קרימי
- חותכים את המנגו לקוביות קטנות
- ממלאים חצי כוס עם מנגו מוסיפים מים וטוחנים במעבד מזון למיץ מנגו
- ממלאים את הכוס מפלסטיק במנגו
- מוסיפים את מיץ המנגו לקוביות המנגו
- מוסיפים מים עד לקו המילוי המקסימלי או קצת מתחת לקו
- סוגרים את המכסה ומעבירים להקפאה ל – 24 שעות
- מוציאים מהמקפיא, מורידים את המכסה, שמים במכשיר ולוחצים על תוכנית "סורבה"
- אחרי מספר דקות המכונה מסיימת לעבוד ויש לכם סורבה מושלם.
מתכון לגלידה שוקולד עם עוגיות אוראו בנינג'ה קרימי
- מערבבים בקערה קטנה את השמנת והחלב המרוכז
- מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים הכל ביחד
- מוזגים את התערובת לכוס ערבול ריקה וסוגרים עם המכסה.
- מעבירים למקפיא ל – 24 שעות.
- אחרי 24 שעות - מורידים את המכסה, מכניסים למכונהלוחצים על תוכנית "גלידה"
- אחרי מספר דקות יש לכם גלידת שוקולד מושלמת בטעמה
- אם רוצים תוספות, אחרי שמוציאים מהמכונה, יוצרים גומה קטנה באמצע
- מוסיפים עוגיית אוראו קצוצה ומעבירים לתוכנית "תוספות" מוציאים מהמכשיר ולא מפסיקים להתפעל וליהנות.
מתכון לגלידה פיסטוק במכונת נינג'ה קרימי
מה צריך?
250 מל' שמנת מתוקה
200 מל' חלב מרוכז ממותק – כ-3/4 כוס
3 כפות ממרח פיסטוק
איך מכינים
מערבבים בקערה קטנה את השמנת והחלב המרוכז.
מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים הכל ביחד.
מוזגים את התערובת לכוס ערבול ריקה וסוגרים עם המכסה.
מעבירים למקפיא ל – 24 שעות.
מוציאים, מורידים את המכסה, מכניסים למכונה
לוחצים על תוכנית "גלידה"
אם רוצים תוספות, אחרי שמוציאים מהמכונה, יוצרים גומה קטנה באמצע
מוסיפים כף או שתיים של פיסטוקים קלויים ומעבירים לתוכנית "תוספות" והללויה!
הגלידת פיסטוק הכי טעימה שיש.
מתכון לסורבה מנגו במכונת נינג'ה קרימי
מה צריך?
2 מנגו קלופים
1 כוס מים
איך מכינים
חותכים את המנגו לקוביות קטנות
ממלאים חצי כוס עם מנגו מוסיפים מים וטוחנים במעבד מזון למיץ מנגו
ממלאים את הכוס מפלסטיק במנגו
מוסיפים את מיץ המנגו לקוביות המנגו
מוסיפים מים עד לקו המילוי המקסימלי או קצת מתחת לקו
סוגרים את המכסה ומעבירים להקפאה ל – 24 שעות
מוציאים מהמקפיא, מורידים את המכסה,
שמים במכשיר ולוחצים על תוכנית "סורבה"
יוצא פשוט מושלם!
מתכון לגלידה שוקולד עם עוגיות אוראו בנינג'ה קרימי
מה צריך?
250 מל' שמנת מתוקה
200 מל' חלב מרוכז ממותק – כ-3/4 כוס
3 כפות ממרח שוקולד
1 עוגיית אוראו
איך מכינים
מערבבים בקערה קטנה את השמנת והחלב המרוכז.
מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים הכל ביחד.
מוזגים את התערובת לכוס ערבול ריקה וסוגרים עם המכסה.
מעבירים למקפיא ל – 24 שעות.
מוציאים, מורידים את המכסה, מכניסים למכונה
לוחצים על תוכנית "גלידה"
אם רוצים תוספות, אחרי שמוציאים מהמכונה, יוצרים גומה קטנה באמצע
מוסיפים עוגיית אוראו קצוצה ומעבירים לתוכנית "תוספות"
מוציאים מהמכשיר ולא מפסיקים להתפעל וליהנות.
עוד מתכונים לקיץ עם גלידות כאן
מתכונים לגלידות, מתכונים לארטיקים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מתכונים לגלידה בייתית בנינג'ה
הפוסט בשיתוף שריג יבואן רשמי