פרוסות כרוב אפוי בתנור עם סויה ודבש, תוספת טבעונית / צמחונית נהדרת לכל ארוחה, שהפתיעה לטובה מאד בארוחה האחרונה. נשאר לי המון כרוב בתנור והחלטתי לנסות את הלהיט של פרוסות כרוב אפויות בתנור.
האמת, לא אהבתי את הצורה של הכרוב בתמונות לאחר האפייה ולכן לא ניסיתי את המתכון, אבל אחרי שנשאר לי כאמור המון כרוב במקרר, החלטתי לנסות את המתכון. ובכן תשמעו, פרוסות הכרוב יכולות להיות מאד טעימות כשהן נאפות בתנור, במיוחד אם הן מתובלות כמו שצריך. פרוסות כרוב בצלייה בתנור היו להיט שוס שכולם אכלו והנה בואו תראו כמה קל להכין.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
קודם כל שתדעו שהכרוב מאד בריא לגוף. הכרוב פועל בגוף שלכם כמנקה רעלים מצוין, כלומר שהוא מטהר את הדם ומסלק רעלים.
היות וכרוב שופע במינרלים, ויטמינים וחומרים מזינים נוספים, שהופכים אותו לבחירה מעולה לאנשים הרוצים לרדת במשקל גם בשל תכולת הסיבים המשביעה שהוא מכיל, המוסיפים נפח לשאריות היוצאות מהמעיים.
בנוסף לזאת, הכרוב גם דל בקלוריות, הוא מכיל בסה"כ 33 גרם קלוריות בריאות בכל כוס מבושלת. אז איך מכינים?
חותכים את הכרוב לפרוסות לאורך כמו סטקיים ומניחים בתבנית אפייה. מערבבים תערובת תבלינים ומעסים את הכרוב היטב ומכניסים לתנור.
מחפשים מתכונים לראש השנה?
מתכונים לראש השנה
כשהוא יוצא מהתנור, הוא מלא בטעמים.
מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לירקות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
אל תחכו, תגישו לשולחן הוא יעלם
כל פעם אחרי השימוש למדיח ויצאה מבריקה! ממליצה בחום
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פרוסות כרוב אפוי בתנור עם סויה

פרוסות כרוב אפוי בתנור עם סויה ודבש
סוויט דוליIngredients
- 1 כרוב ירוק שלם
- 4 כפות דבש
- 3 כפות סויה
- 2 שיני שום כתושות
- רבע כפית פלפל שחור גרוס
- שומשום לפיזור מעל
Instructions
- חותכים את פרוסות הכרוב בעובי כסנטימטר ומניחים על נייר אפייה
- מערבבים בקערית קטנה את הסויה עם הדבש והשום לבלילה אחידה
- מורחים ומעסים את כל חתיכות הכרוב היטב עם הבלילה
- מפזרים מעל טיפת פלפל שחור גרוס
- לתנור שחומם ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כעשרים דקות עד שהכרוב משחים
- מוציאים מפזרים שומשום ומגישים. מצויין!