מתכון לצ'יפס בטטה קריספי במיוחד, ממכר ברמות! אל תגידו שלא הזהרתי – ואו! ראיתי את המתכון ברשת ואמרתי שאני חייבת לנסות
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
בואו תראו כמה קל להכין
כשנוגסים הביס עם הקריספיות והרעש – ואו! כשהכנתי, נשארה הצלחת על השיש ובדיוק עמדתי לצלם, הגיע האיש שלי והתחיל לטעום, ישר פתחתי מצלמה והעמדתי אותו.
אגב, היום חוגג גם יומולדת ומגיע לו מזל טוב! תכירו, הוא בדרך כלל מאחורי הקלעים, הפעם הזדמנות פז, לא הייתי צריכה להתלבש ולהתאפר, היה לי דוגמן מוכן!
ובואו נחזור לצ'יפס. הוא באמת מיוחד והכל בגלל הטריק של החיתוך של הבטטה. אחרי שמטגנים, הצורות שלו נראות כמו להבות אש והוא טעיםםםםםםםםםםם כל כך טעיםםםםםםםם אמא'לה ואבא'לה זה ממכר! אפשר להתחיל להכין עם בטטה אחת, אבל בואו, אל תעשו צחוק מהעבודה, זה נגמר בשניות. טיפת מלח אחרי הטיגון וזהו. אפשר להתחיל לחסל.
מחפשים מתכונים לסוכות?
מתכונים לסוכות
מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לירקות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לצ'יפס בטטה קריספי במיוחד
מתכון לצ'יפס בטטה קריספי במיוחד
סוויט דוליIngredients
- 2 בטטה
- 1 כפית מלח
- שמן לטיגון
Instructions
- מקלפים את הבטטה מהקליפה
- עם קולפן פורסים פרוסות לאורך הבטטה
- יוצקים שמן לסיר ומחכים שהשמן יהיה חם
- שמים בשמן החם את הבטטה ומחכים
- כשהבטטה מתחילה להשחים - מוציאים
- מניחים על נייר סופג מפזרים טיפת מלח והיידה - בתיאבון!