מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס לסוכות ולכל השנה, מכינים בעשר דקות והם יהיו מושלמים לאירוח בסוכה כי אין סוכה בלי עוגה. וגם לסופשבוע בלי סוכה המאפינס האלה חלום.
הפעם עשיתי לנו את החיים יותר קלים, כי יש לנו המון עוגות נהדרות בצורת מאפינס. הילדים משתגעים על מאפינס, המבוגרים מחסלים אותם כי הם רכים ועסיסיים והשוס – הם מלאים בשוקולד.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
מאפינס עם הבננה והשוקולד נהדרים כי הבננה מוסיפה עסיסיות למרקם והשוקולד מוסיף טעם מיוחד נוסף. הוספת הבננה למאפינס מוסיפה תוכן תזונתי בצורת ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
את המאפינס שלנו הכנתי עם נטורינה, שזהו תחליף לחמאה ולכן המאפינס פרווה ויתאימו לסיום כל ארוחה.
היתרונות הברורים להכנת המאפינס, מכינים אותם בעשר דקות בקערה אחת. יוצקים לתבניות ולתנור. השילוב של הבננה והשוקולד הוא קלאסי וגם ילדים שלא אוהבים פירות אוכלים את המאפינס בשמחה.
מאפינס עם בננה ושוקולד צ'יפס מצוינים לאירוח בסוכה, אם אתם מארחים זה מעולה ואם אתם מתארחים, קל מאד לקחת אותם.
אבל השוס שלהם – הרכות הנפלאה של המאפינס. הבננה שנותנת להם תוספת רכות עובדת פה אש!
כשאתם מכינים את המאפינס חלק משוקולד הצ'יפס תשימו בבלילה וחלק תשמרו ואחרי שהבלילה בתבניות המאפינס, תוסיפו עוד מעל.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים מתכונים לסוכות?
מתכונים לסוכות
שאלות נפוצות בנוגע מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס לסוכות
ש: האם אפשר להכין את המאפינס לפני החג?
ת: בהחלט! ניתן להכין את המאפינס לפני החג ולהקפיא. ביום ההגשה, להוציא מהמקפיא ולשמור בחוץ.
ש: האם ניתן להכניס טוויסטים יחודיים למאפינס הללו, כמו הוספת רסק תפו"א או תוספת אחרת?
ת: בהחלט! אפשר במקום הביצים להכין את המאפינס עם רסק תפוחי עץ.
ש: איך מומלץ להגיש אותם?
ת: אני השארתי חלק מהאפינס בתוך המנג'טים וחלק קילפתי והשארתי אותם כמו שהם. אפשר לפזר עליהם גם אבקת סוכר כמובן אם רוצים.
אמרתי לכם רכים אש!
התכשיטים של מורן לאון לרגל השקת האתר החדש במבצע מיוחד
התכשיטים ייחודיים בעבודת יד ובמהדורה מוגבלת
ויש בו מבחר של צמידים
שרשראות
ועגילים
גם ליום יום וגם לאירועים.
הנחה של 10% באתר – ליומיים בלבד!!
dooly-dare
כנסו לפה והזמינו
חג שמח שיהיה אהובות ואהובים
מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס לסוכות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס לסוכות
סוויט דוליIngredients
- 3 בננות
- 100 גרם נטורינה
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס שוקולד צ'יפס
Instructions
- מועכים את הבננות היטב
- מוסיפים את הנטורינה הרכה ומערבבים את הבננות עם הנטורינה
- בקערת מיקסר שמים ביצים, סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
- מוסיפים את תערובת הבננה עם הנטורינה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים
- כשהתערובת אחידה מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים שלושת רבעי כוס מהשוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים
- לתבניות קאפקייקס מעבירים את התערובת עד לגובה שלושת רבעי כי המאפינס יתפחו
- על המאפינס למעלה מפזרים את שאריות השוקולד צ'יפס
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את המאפינס
- אופים כשלושים דקות עד שהם משחימים
- מוציאים מהתנור עושים פו פו וטועמים. הם נהדרים! חג שמח