פנקייק משלושה מצרכים בלבד הוא קל הכנה ונהדר ויתאים לכם לשבת של ראש השנה.
בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מהכמות הזו יהיו לכם כ-10 פנקייקים נהדרים, רכים, עסיסיים שתוכלו להוסיף להם כל דבר שאתם אוהבים. אפשר סירופ מייפל או אבקת סוכר, פירות ליד או כל מה שאתם אוהבים.
הטריק ההיסטרי, מכינים את הפנקייקים ביום שישי, שמים בקופסה סגורה ומכניסים למקרר. שבת בבוקר יום יפה, שבת של חג ראש השנה, מוציאים את הקופסה שעה לפני ומשאירים על השיש, אחרי שעה הפנקייקים רכים ונהדרים כאילו הכנתם אותם עכשיו.
ניסיתי, זה עבד אש!
.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצ55 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה
מתכונים לראש השנה
ברור לי שאחרי שתכינו פעם ראשונה, תעברו לסיבוב נוסף, כי הם נחטפים כבר בזמן ההכנה. הראשון תמיד יוצא קצת מכווצץ, אבל אחרי הסיבוב הראשון, תנמיכו את האש, מעבירים כף או שתיים מהבלילה למחבת, מבשלים על אש נמוכה עד שיש בועות על הפנקייק, זה סימן שאפר להפוך אותו לצד השני.ככה אחד אחרי השני אתם מכינים אותם והם נפלאים.
מתכונים נוספים לפנקייק תמצאו כאן
מתכונים לפנקייק
וזה מה שקורה כשמשאירים אותי ואת הפנקייק לבד
פנקייק משלושה מצרכים בלבד
פנקייק משלושה מצרכים בלבד
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם שמנת חמוצה
- 1 ביצה
- 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כף חמאה לטיגון
Instructions
- מערבבים את השמנת החמוצה עם הביצה וסוכר וניל לבלילה אחידה
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה חלקה לגמרי
- נותנים לבלילה לעמוד כחמש דקות שתסמיך
- מחממים מחבת ומורחים מעט חמאה על המחבת
- אחרי שהמחבת חם מעבירים עם כף תערובת בלילה למחבת
- אחרי שהבלילה על המחבת, מנמיכים את האש לבינונית
- כשיש בועות על הפנקייק זה סימן שאפשר להפוך לצד השני
- ככה מכינים את כל הפנקייק הנהדרים האלה. היידה שיהיה חג שמח וטעים!
- אפשר לבזוק אבקת סוכר או להוסיף מייפל, פירות, גלידה, מה שאוהבים. בתיאבון