חזה עוף אדום אש על מחבת זה השניצל החדש הלהיט בביתנו. הימים ימות מלחמה, חצי הילדים לומדים חצי יום, חצי בבית, ההורים בעבודה וככה התבקשתי לקחת את הנכד בן השבע בצהריים אלי. אדם לא אוכל דברים מסויימים ותמיד אני צריכה להיערך בהתאם. אמרתי לאמא שלו "שאכין שניצל?" אמרה שלא צריך לטרוח עם שניצל, בזמן האחרון אדם משתגע על שניצל "אדום אש".
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
שאלתי איך מכינים ומסתבר שזה הכי קל בעולם. מתבלים חזה עוף עם שמן זית ופפריקה אדומה עם תבלין גריל עוף וצורבים על מחבת. בזמן הצריבה מוסיפים מלח ופלפל שחור, הופכים מצד לצד ותודה רבה יש לנו ארוחת צהריים לנסיך.
וכך היה. אורז, המאכל הלאומי ליד והכנתי שניצל אדום אש לאדם. אני אכלתי עם סלט ליד והיה מצויין, גם דיאטטי גם טעים. השניצל בתוכו עסיסי ורך.
ישר חשבתי עליכם אולי תרצו להכין גם לילדים או לנכדים כי זה קל ואם אדם אכל בטוח שגם אצלכם הבררנים יאהבו.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
חזה עוף על המחבת בעשר דקות ואתם מסודרים
חזה עוף אדום אש על מחבת
חזה עוף אדום אש על מחבת
סוויט דוליIngredients
- 3 שניצל חזה עוף
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף פפריקה אדומה
- חצי כף גריל עוף
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
Instructions
- בקערית מערבבים את השמן זית עם הפפריקה והגריל עוף לבלילה אדומה
- שמים את השניצלים בתוך הבלילה ומערבבים הכל ביחד שהשניצלים יהיו מכוסים בתבלינים
- מחממים מחבת ומניחים את השניצלים על המחבת ומטגנים אותם
- הופכים לצד השני ומפזרים מעל מלח וגרגירי פלפל שחור
- כשהשניצלים מוכנים, מעבירים לצלחת אורז לבן ליד ואתם מסודרים. בתיאבון.