קנלוני מתוק ממולא בעשר דקות הקינוח ששבר את הרשת, בדקתי בשבילכם אם הפטנט עובד. אתם יודעים שאני מנסה טרנדים שרצים באינטרנט, יש כאלה שעובדים יש כאלה שלא.
אחד מהם למשל היתה אכזבה מחפירה. סרטון שמראה איך מכינים עוגת מוס משוקולד ותפוחים מבושלים. בסרטון הכל נראה כלכך יפה, במציאות, אחרי שהכנתי, בלתי אכיל לחלוטין! פשוט לא טעים. האמת, כבר כשראיתי את הסרטון לא ירד לי בגרון אבל אמרתי, אל תהיי כזאת, תנסי. צדקתי. לא היה טעים בעליל!
לכן החלטתי לבדוק אם הקנלוני המתוק הממולא עובד. מדובר על גלילי קנלוני שמטגנים אותם וממלאים אותם. ובכן אהובות ואהובים, זה עבד. אבל שלא יהיו טענות.
מטגנים את הקנלוני בשמן והוא נשאר קשה, הוא לא נהפך לרך, אבל הוא טעים. בנוסף אחרי המילוי כמה זמן, הקנלוני מתרכך.
הכנת הקנלוני המטוגן פשוטה וקלה, ולוקחת רק 10 דקות! רוב הסיכויים שיש לכם כבר את כל המרכיבים בבית: קנלוני, סוכר, קינמון ותוספות לפי הטעם. אם אין קנלוני, הולכים לסופר וקונים את הצינורות הארוכים.
הכנתי לכם סרטון של דקה שתראו איך מכינים
הנה כמה טיפים להכנת קנלוני מטוגן מושלם:
טגנו את הקנלוני בשמן חם עד להזהבה עד שישחימו.
על הגלילים המטוגנים מורחים חמאה מומסת ופזרו אבקת סוכר וקינמון מיד לאחר הטיגון.
אפשר למלא והגישו את הקנלוני המטוגן חם עם גלידה, קצפת או פירות.
לסיכום: קנלוני מטוגן מתוק הוא קינוח קל, מהיר וטעים, מושלם לכל אירוע.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם–
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו71 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הקוצץ המושלם לחג!
מחפשים עוד מתכונים לעוגות? לוחצים כאן
מתכונים לעוגות
קנלוני מתוק ממולא בעשר דקות
קנלוני מתוק ממולא בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 20 צינורות קנלוני
- 1 כוס חלב
- 250 מל שמנת מתוקה
- חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
- חצי שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כף קינמון
- 50 גרם חמאה
- שמן לטיגון
Instructions
- יוצקים שמן לסיר וכשהשמן חם מכניסים פנימה את הקנלוני ומטגנים
- מטגנים מספר דקות עד שהקנלוני משחימים
- מוציאים אם עף מחוררת ומעבירים לנייר סופג
- ממיסים חמאה במיקרו ומורחים על הקנלוני המטוגנים
- מערבבים סוכר חום וקינמון ומגלגלים את הקנלוני המרוח במחמאה בתערובת
- ככה מכינים את כל הקנלוני ומניחים בצד
- מקציפים את השמנת עם החלב עם אינסטנט.
- אם אתם רוצים שני צבעים, מקציפים כל פעם מחצית מהכמות. פעם עם וניל ופעם עם שוקולד
- עם שקית זילוף מזליפים לתוך הקנלוני את הקרם
- שומרים במקרר.
- לאחר שהקנלוני נשמר במקרר עם הקרם הקנלוני מתרכך ולא בטוח שטעים. תהנו.