נאגטס תירס עוף שמכינים בנינג'ה הן הקציצות האהובות על הילדים, שתמיד המבוגרים מחסלים. הפעם הכנתי את הקציצות ולפני שהתחלתי לטגן החלטתי שאני אופה אותן בנינג'ה. מודה, כשהן מטוגנות הן יותר עסיסיות, אבל עדיין נרשמה הצלחה והקציצות חוסלו.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שיהיה לכם קל, תכינו את הקציצות לפני, מצופות כבר עם הפנקו וככה יהיה לכם יותר קל לעבוד.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן43– מתכונים לווטצ'אפ
אצלנו הנינג'ה אין לו מעלות אבל כמו בכל הנינג'ות יש לו תוכניות. אז שמתי על אפייה והנינג'ה מתחיל להתחמם, כשהוא מוכן הוא מודיע לי להכניס את האוכל ואכן הכנסתי את הקציצות ואפיתי. זה לקח בערך עשר דקות והנינג'ה הפסיק לבד. נאפו מבפנים וחסכנו את הטיגון.
המתנה המושלמת לחג
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
נאגטס תירס עוף שמכינים בנינג'ה והילדים טורפים ותמיד המבוגרים מחסלים גם
אפשר כמובן גם לאפות בתנור רגיל.
נאגטס תירס עוף שמכינים בנינג'ה
נאגטס תירס עוף שמכינים בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו חזה עוף טחון
- 1 ביצה
- 1 קופסת תירס
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כוס פירורי פנקו
Instructions
- את קופסת התירס פותחים, מחלקים לחצי
- חצי טוחנים במעבד מזון וחצי שומרים בצד
- משתמשים בכל כמות התירס, רק חצי טוחנים וחלק משאירים גרעינים
- שמים בקערה את העוף עם המלח הפלפל, הביצה וכוס אחת של פירורי הפנקו ביחד
- מוסיפים לתערובת את החצי של גרעיני התירס ומערבבים לתערובת אחידה
- יוצרים קציצות ומסדרים על משטח עבודה
- את הקציצות טובלים בפירורי פנקו ומצפים מכל הצדדים
- מדליקים את הנינג'ה על תוכנית אפייה
- אצלנו הנינג'ה אומר מתי הוא חם ואז מכניסים את הקציצות פנימה
- אופים כעשר דקות עד שהנינג'ה מספיק לעבוד
- מוציאים, מכניסים נגלה חדשה ומתחילים מחדש. בתיאבון.
אפיי בתנור רגיל
- משמנים תבנית, מניחים את הקציצות אחת ליד השניה ולתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הקציצות ואופים כעשר דקות. הופכים לצד השני, רואים שזה מוכן ומוציאים.