סלט קולסלאו בעשר דקות, הסלט האהוב והכל כך קל להכנה. סלט כרוז וגזר עם מיונז שמתאים לכל ארוחה. אוכלים אותו עם המבורגר, סטייק או דג כשתוספת לכל ארוחה והוא יהיה נהדר לשולחן החג.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק להכנת סלט קולסלאו מושלם, אחרי שהכרוב והגזר חתוך דק, יש למעוך עם הידיים ועם מלח את הירקות. זה גם מסייע לרכך אותם ואחרי שתסחטו את הירקות ותוסיפו את המיונז, הסלט לא יוצף בנוזלים.
סלט קולסלאו עשיר בוויטמין C, וויטמין K, סיבים תזונתיים וחומצות שומן חד בלתי רוויות. הכרוב מכיל סיבים תזונתיים, וויטמין C וויטמין K, ואילו הגזר עשיר בוויטמין A, בטא קרוטן וסיבים תזונתיים. הסיבים התזונתיים בסלט תורמים לפעילות תקינה של מערכת העיכול ומסייעים במניעת עצירות ו- וויטמין C וויטמין A תורמים לחיזוק המערכת החיסונית ומסייעים בגוף להתמודד עם זיהומים.
עוד טריק נהדר – ניתן להכין את הסלט במגוון וריאציות, עם תוספות שונות כמו תפוח עץ, אננס, כרוב אדום, אגוזים ועוד.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה
מתכונים לסלטים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט קולסלאו בעשר דקות
סלט קולסלאו בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 כרוב לבן קצוץ דק
- 2 גזרים
- 1 כפית מלח
- 4 כפות מיונז
Instructions
- חותכים את הכרוב דק דק ואת הגזר מגרדים על פומפיה
- שמים את הירקות בקערה ועם כף מלח מועכים הכל ביחד
- מועכים את הכרוב והגזר ביחד דקה או שתיים
- מסננים את הנוזלים
- מוסיפים את המלח מיונז ומערבבים הכל ביחד. בתיאבון