טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות, עף ברשת, ואני החלטתי שאני בודקת בשבילכם האם זה באמת טעים, האם הוא אכיל, והאם זה בכלל עובד. ראשית, אסביר במה מדובר. מדובר על קופסת קוטג' שמורחים על נייר אפייה, מוסיפים תבלינים מעל ואופים בתנור. זהו.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
כמובן שהייתי חייבת לבדוק אם זה עובד. הכנתי לכם סרטון שתראו איך הכנתי.
הכנת קוטג' אפוי ללא גלוטן מאפשר לכל האנשים שנמנעים מגלוטן, להכין מעין טורטיה אפויה. משתמשים במרכיב אחד בלבד – קוטג'. על הקוטג' מפזרים תבלינים.
אחרי שמפזרים תבלינים על הקוטג', אחרי האפייה הטעם שלו ממש טעים. ככה נראה הקוטג' האפוי לאחר שיצא מהתנור. הוא יוצא קריספי בקצוות ואפשר לקפל אותו לשניים או ליותר.
אחרי האפייה הוא נראה קצת כמו מפית תחרה מחוררת מלמטה.
אני מרחתי גבינה, הוספתי טבולה וזיתים והיתה ארוחה נהדרת. אתם יכולים לפזר איזה תבלינים שאתם אוהבים כמובן.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
חזר למלאי!
מחפשים עוד מתכונים לארוחת בוקר?
מתכונים לארוחת בוקר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן
טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 250 מל גבינת קוטג' 5%
- רבע כפית מלח
- פחות מרבע כפית פלפל שחור
- רבע כפית אורגנו יבש
Instructions
- מניחים נייר אפייה על גבי התבנית
- מורחים את הקוטג' על נייר האפייה
- מפזרים מלח, פלפל שחור, ותבלינים שאתם אוהבים
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים ל - 20 דקות
- אחרי עשרים דקות תעבירו את החום ל - 200 ותאפו עוד עשר דקות אבל תשגיחו!! שלא ישרף
- מוציאים מהתנור, מקררים קצת ואפשר למרוח מה שאוהבים. בתיאבון.