פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות, ללא טיפת גלוטן, קלה להכנה ונהדרת וזהו עוד טרנד שעף ברשת ואהבתי אותו מאד. פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות, טעימה אש. מכינים את הפיצה שלנו בעשר דקות. קלה מאד להכנה.
הטריק היסטרי. אין בצק,יש רק שכבות של גבינה ופטריות. ותגידו, לא צריך לשמן את התבנית? ואם זה יתפרק? אז הסירו דאגה מלבכם, בגלל שהגבינות נמסות ונצמדות אחת לשנייה, אפשר להרים את דף הבצק מנייר האפייה בשלמותו כמעט.
אפשר לחתוך פרוסות עם גלגלת כמו בפיצה אמיתית. היא ממש טעימה.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
רעיון מושלם לאנשים שאוכלים ללא גלוטן. פיצה נהדרת וטעימה, ולא מרגישים בכלל בחוסר בבצק, בגלל מגוון הגבינות.
ניתן להכין אותה עם מגוון רחב של תוספות, כך שתוכלו ליצור את הפיצה המושלמת בשבילכם, אפשר להוסיף עוד ירקות כמו ברוקולי, בצל, כל מה שאוהבים..
פיצה ללא בצק קלה להכנה בבית, וניתן להכין אותה בקלות והיא נהדרת.
מחפשים עוד מתכונים לפיצה?
מתכונים לפיצה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
פיצה ללא בצק וללא גלוטן
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ
הסטים האהובים עליכם חזרו למלאי
קסם של פיצה שמכינים בעשר דקות
פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות
פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם פטריות טריות
- 100 גרם גבינה צהובה
- 50 גרם גבינה מלוחה מפוררת
- 50 גרם מוצרלה
- 50 גרם פרמז'ן
Instructions
- מניחים נייר אפייה על תבנית ומפזרים את הגבינה הצהובה
- מפוררים גבינה מלוחה ומפזרים, מפזרים מעל את המוצרלה
- חותכים פרוסות פטריות ומניחים על הגבינות
- על הפטריות מפזרים שכבת פרמזן עם מוצרלה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כרבע שעה עשרים דקות עד שהגבינות נמסות
- מגישים חם! בתיאבון.