פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות

פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות

שתף
הדפסה
פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות
מה צריך

2 סלסלות פטריות טריות
100 גרם גבינה צהובה
50 גרם גבינה מלוחה
50 גרם מוצרלה
50 גרם פרמז'ן

מה צריך

2 סלסלות פטריות טריות
100 גרם גבינה צהובה
50 גרם גבינה מלוחה
50 גרם מוצרלה
50 גרם פרמז'ן

פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות

פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות, ללא  טיפת גלוטן, קלה להכנה ונהדרת וזהו עוד טרנד שעף ברשת ואהבתי אותו מאד. פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות, טעימה אש. מכינים את הפיצה שלנו בעשר דקות. קלה מאד להכנה.

הטריק היסטרי.  אין בצק,יש רק שכבות של גבינה ופטריות. ותגידו, לא צריך לשמן את התבנית? ואם זה יתפרק? אז הסירו דאגה מלבכם, בגלל שהגבינות נמסות ונצמדות אחת לשנייה, אפשר להרים את דף הבצק מנייר האפייה בשלמותו כמעט.

אפשר לחתוך פרוסות עם גלגלת כמו בפיצה אמיתית. היא ממש טעימה.

בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי

רעיון מושלם לאנשים שאוכלים ללא גלוטן. פיצה נהדרת וטעימה, ולא מרגישים בכלל בחוסר בבצק, בגלל מגוון הגבינות.

ניתן להכין אותה עם מגוון רחב של תוספות, כך שתוכלו ליצור את הפיצה המושלמת בשבילכם, אפשר להוסיף עוד ירקות כמו ברוקולי, בצל, כל מה שאוהבים..

פיצה ללא בצק קלה להכנה בבית, וניתן להכין אותה בקלות והיא נהדרת.

פיצה גבינה ופטריות ללא גלוטן וללא בצק

 

מחפשים עוד מתכונים לפיצה?
מתכונים לפיצה

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

פיצה ללא בצק וללא גלוטן

פיצה גבינה ופטריות ללא גלוטן וללא בצק

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ

 

הסטים האהובים עליכם חזרו למלאי

קסם של פיצה שמכינים בעשר דקות

פיצה גבינה ופטריות ללא גלוטן וללא בצק

פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות

פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות

סוויט דולי
פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות בעשר דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לפיצה
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 500 גרם פטריות טריות
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 50 גרם גבינה מלוחה מפוררת
  • 50 גרם מוצרלה
  • 50 גרם פרמז'ן

Instructions
 

  • מניחים נייר אפייה על תבנית ומפזרים את הגבינה הצהובה
  • מפוררים גבינה מלוחה ומפזרים, מפזרים מעל את המוצרלה
  • חותכים פרוסות פטריות ומניחים על הגבינות
  • על הפטריות מפזרים שכבת פרמזן עם מוצרלה
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כרבע שעה עשרים דקות עד שהגבינות נמסות
  • מגישים חם! בתיאבון.
Keyword פיצה ללא בצק עם גבינה ופטריות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים