קלפוטי דובדבנים בעשר דקות קינוח קלאסי וטעים להפליא. שילוב הטעמים של הדובדבנים המתוקים-חמצמצים עם הבלילה הקלילה והאוורירית פשוט מושלם. קערה אחת, מערבבים הכל ביחד, מוסיפים דובדבנים ולתנור.
המרכיבים פשוטים וההכנה מהירה וקלה.קלפוטי דובדבנים הוא קינוח מושלם לכל אירוע, בין אם זה ארוחת ערב משפחתית, מסיבה עם חברים או פשוט כנשנוש טעים.
למרות פשטותו, קלפוטי דובדבנים הוא קינוח מרשים שיעורר התפעלות אצל האורחים שלכם.
בעבר הכנתי את הקלפוטי, אבל השבוע נשארו לי המון דובדבנים במקרר החלטתי להכין שוב ובגירסת אפייה שונה שהצליחה מאד והקלפוטי יצא נהדר.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
מה שכן, יש לגלען את הדובדבנים לפני, קערה אחת, מזלג או מטרפה ויש לכם אחלה קלפוטי לקינוח.
זו תמונה מהפעם הקודמת שהכנתי
הפעם הכנתי עם שכבת דובדבנים אחת
לעוד מתכונים עם דובדבנים רק לחצו כאן
מתכונים עם דובדבנים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ואם אתם מתלבטים אם כדאי להכין אז בואו תראו כאלה שכבר הכינו
עוד תגובות של אנשים שהכינו ואהבו
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
זה טעים כשזה חם כי הוא רך ומזכיר בטעמו פודינג,
זה יותר טעים אחרי כמה שעות במקרר כי העיסה מתייצבת,
הטעם קצת כמו של קרם ברולה קר
ואי אפשר להפסיק לאכול
קלפוטי דובדבנים בעשר דקות
קלפוטי דובדבנים בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות דובדבנים מגולענים
- 2 ביצים
- 2 כפות סוכר
- 250 מל' שמנת מתוקה
- 200 גרם שמנת חמוצה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות אבקת סוכר - לקישוט
Instructions
- מגלענים דובדבנים
- שמים בקערה ביצים, סוכר, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה ומערבבים
- כשהבלילה אחידה, מוסיפים את האינסטנט פודינג ומערבבים
- משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה פנימה
- מקשטים עם דובדבנים את הבלילה
- מחממים תנור מראש ל – 180 מעלות
- מכניסים לאפייה את התבנית ואופים כשלושים דקות
- מוציאים, מקררים ולפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר. מושלם!