סלט ירוק עם תפוחים ואגוזים הוא סלט שהכי מתאים לקיץ. עשר דקות הכנה ויש לכם סלט נהדר שגם עשיר בויטמינים וגם טעים
מנה טעימה, בריאה, קלה להכנה ומרעננת. סלט שמתאים לכל אירוע ולכל טעם.
השילוב של טעמים מתוקים, חמצמצים ופריכים יוצר יופי של ביס. התפוחים מוסיפים מתיקות עדינה ורעננות, בעוד האגוזים נותנים קראנצ'יות וטעם משובח. ניתן לגוון את הסלט עם תוספות נוספות כמו גבינה, להוסיף חמוציות, תנו לדימון שלכם לחגוג.
סלט ירוק עם תפוחים ואגוזים הוא מקור מצוין לויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. התפוחים עשירים בויטמין C, נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים. האגוזים עשירים בחלבון, חומצות שומן בריאות וויטמינים.
הכנת הסלט פשוטה ומהירה, ואפשר להכין מראש ולקחת אותו לעבודה, או לפיקניק.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
הוא מתאים לכל ארוחה, מושלמת לימים חמים או לכל אירוע
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לסלטים
מסחטה נהדרת למטבח
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אפשר לשלב בסלט גם תפוחים ירוקים וגם אדומים
סלט ירוק עם תפוחים ואגוזים
סלט ירוק עם תפוחים ואגוזים
סוויט דוליIngredients
- 2 תפוחי עץ
- 300 גרם שקית עלי בייבי
- 5 גבעולי סלרי
- 1 כוס אגוזי מלך
הרוטב
- רבע כוס מיץ לימון
- חצי כוס שמן
- 1 כפית דבש
- 1 שן שום כתושה
- חצי כפית מלח
- חצי כפית חרדל עם גרגרים
Instructions
- חותכים את התפוחים ומגלענים מגרעינים
- חותכים את התפוחים לריבועים ופרוסות
- מפזרים את עלי הבייבי על הקערה
- שוטפים את גבעולי הסלרי וקוצצים לפרוסות דקות
- מפזרים על עלי הבייבי
- מפזרים את התפוחים על הירוקים ומפזרים מעל אגוזים קצוצים
- את הרוטב מכינים בצנצנת ומנערים ושומרים במקרר, לפני ההגשה יוצקים על הסלט. בתיאבון!