פרפה שוקולד מדהים בעשר דקות הוא קינוח עשיר וטעים להפליא. כל ביס מהפרפה, עם השוקולד יוצר ביס מושלם. מרקם קרמי ונהדר .
שלושה מצרכים, עשר דקות עבודה ויש לכם פרפה מהחלומות. קינוח מרשים וטעים.
להכנה מהירה אני השתמשתי בממרח שוקולד נוטלה כתוספת, אבל אתם בהחלט יכולים להשתמש בסוגי שוקולד שונים. אפשר להשתמש בשוקולד מריר או שוקולד חלב כמובן.
אפשר להוסיף שבבי שקדים, אגוזי לוז, פיסטוקים, צימוקים, או תמרים, מה שאתם אוהבים.
הפרפה מתאפיין במרקם חלק וקרמי, שונה מקינוחים קפואים אחרים. הוא מתמוסס בפה ומשאיר טעם עשיר ומפנק. כל ביס חגיגה.
למרות שהוא נשמע כמו קינוח מסובך, פרפה שוקולד מכינים בעשר דקות.
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
פרפה שוקולד שומרים במקפיא כמו גלידה. מוציאים ומגישים מיד. אפשר כמובן לקשט כדי שיהיה מעניין יותר.
פרפה שוקולד הוא קינוח אלגנטי ומרשים, שמתאים לכל אירוע מיוחד, ארוחות משפחה, ימי הולדת וגם סתם לנשנוש מול הטלוויזיה. עם כל מה שאנחנו עוברים, מגיע לנו!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוגות קיץ? בבקשה
מתכונים לעוגות קיץ
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן91– מתכונים לווטצ'אפ
פרפה שוקולד הוא קינוח טעים, מרשים וקל להכנה, שיהפוך כל אירוע למיוחד יותר. אם אתם מחפשים קינוח חדש לנסות, אני ממליצה לכם בחום להכין פרפה שוקולד.
פרפה שוקולד מדהים בעשר דקות
פרפה שוקולד מדהים בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- 2 כפות חלב מרוכז
- 3 כפות שוקולד למריחה, נוטלה
Instructions
- יוצקים את השמנת מתוקה לקערת המיקסר, מוסיפים את החלב המרוכז והשוקולד למריחה
- מקציפים הכל ביחד עד שיש לנו קרם אוורירי
- מעבירים לתבניות סיליקון ולמקפיא לפחות 5 שעות שהפרפה יקפא
- לפני ההגשה, מוציאים ואפשר לקשט בגאנש שוקולד או קצפת. בתיאבון.