פיצה קוטג' בעשר דקות היא אופציה מעולה וטעימה להכנת פיצה ביתית, והיום תחגגו את היום הראשון ללימודים עם פיצה נהדרת, קלת הכנה, שהילדים בטוח ישמחו להשתתף בהכנה. חצי שעה וארוחת הערב שלכם מוכנה.
בצק הפיצה מבוסס על קוטג', מה שהופך את ההכנה לפשוטה ומהירה יותר מבצק רגיל. היתרון העצום שלה, אין התפחה. מכינים את הבצק, אפשר לשטח על תבנית שלמה או להכין עיגולים לכל ילד. מכינים את הבצק, שמים בתבנית, רוטב עגבניות, גבינה, תוספות והפיצה לתנור.
ניתן להתאים את הפיצה לכל טעם ולהוסיף מגוון תוספות כמו רוטב עגבניות, גבינות, ירקות. כל ילד בוחר מה הוא רוצה על הפיצה. : הילדים ישמחו להשתתף בהכנה, והטעם הנעים של הקוטג' הופך את הפיצה לאטרקטיבית עבורם.
עוד יתרון נהדר, ניתן להכין את הבצק מראש ולשמור במקרר, כך שתוכלו להרכיב את הפיצה ולהכניס אותה לתנור בכל עת.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לפיצה? בבקשה
מתכונים לפיצה
פיצה קוטג' בעשר דקות, היא אופציה מצוינת להכנת פיצה ביתית טעימה ובריאה. היא קלה להכנה, והילדים יאהבו אותה. היידה בואו להכין.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פיצה קוטג' בעשר דקות
פיצה קוטג' בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם גבינת קוטג'
- 2 ביצים
- חצי כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כוס רוטב עגבניות
- 100 גרם גבינה צהובה/מוצרלה
Instructions
- שמים בקערה את הקוטג', הביצים, שמן ומלח ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים הכל ביחד, הבצק קצת דביק, אל תוסיפו קמח
- מרטיבים את הידיים ויוצרים עיגולים
- מחממים תנור ל 180 מעלות
- על נייר אפייה מניחים את עיגולי הבצק ומשטחים אותם
- מוסיפים רוטב עגבניות, מפזרים מעל גבינה צהובה ומוצרלה
- ומפזרים תוספות איזה שאוהבים. זיתים, פטריות, תירס, אמרתי לכם מה שאוהבים
- לתנור שחומם מראש מכניסים את התבנית עם הפיצות ואופים כעשרים דקות שימו לב שהבצק נאפה ואז מוציאים את הפיצות. בתיאבון!