פרפה חלבה מ-2 מצרכים בלבד, קינוח קפוא מושלם וטעים להפליא, שמשלב את הטעמים העשירים והארומטיים של החלבה עם מרקם קרמי ונעים. שוס של קינוח שמכינים בעשר דקות והאורחים שלכם יעופו עליו.
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
כשאתם מכינים את הפרפה בעצמכם, אתם יכולים להתאים את המתכון לטעמכם האישי. אני הכנתי עם שמנת מתוקה אחת, אם מספר האורחים שלכם יותר גדול, אפשר להכפיל כמויות.
הקפאתי את הפרפה בתבנית סיליקון ואחרי זה להוציא את הפרפה, קל והצורה נשמרת.
אפשר להכין בתבנית חצי עיגול, או כל דוגמא אחרת. תוכלו לשחק עם כמות החלבה, להוסיף תוספות כמו אגוזים, ולהגיע לטעם המושלם עבורכם. אני העדפתי להכין בלי כלום, מעל הזלפתי רוטב טופי ויצא מושלם.
פרפה חלבה הוא קינוח מרשים וטעים, שמתאים לכל אירוע או חג. הוא יכול לשמש כקינוח לסיום ארוחה חגיגית, או פשוט כהפתעה מתוקה באמצע השבוע.
פרפה חלבה נשמר היטב במקפיא, כך שתוכלו להכינו מראש ולשלוף אותו בכל עת שתרצו. אפשר כמובן להכין בגירסת פרווה עם שמנת צמחית.
מתאים לאנשים הסובלים מצליאק או רגישות לגלוטן.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוגות קיץ? בבקשה
מתכונים לעוגות קיץ
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן91– מתכונים לווטצ'אפ
עשר דקות הכנה ויש לכם פרפה חלבה נפלא לאירוח
פרפה חלבה מ-2 מצרכים בלבד
פרפה חלבה מ-2 מצרכים בלבד
סוויט דוליIngredients
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם חלבה
- סירופ טופי לקישוט
Instructions
- שמים את השמנת מתוקה בקערת מיקסר ומקציפים לקצף אוורירי
- מרסקים את החלבה לפירורים, כן כן עם הידיים, ומוסיפים לקערה
- מערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
- מעבירים לתבניות סילקון ומעבירים למקפיא ל - 24 שעות
- מוציאים, מזליפים רוטב טופי או רוטב שוקולד ומגישים מיד. בתיאבון